Terug naar overzicht Terug

Succesvolle sponsoravond Drents Verbond bij Rolder Boys


Rolder Boys had woensdag 25 januari de primeur; de eerste sponsoravond verzorgd door FC Emmen in het kader van het Drents Verbond.

IMG_2929

FC Emmen heeft alle aangesloten verenigingen de toezegging gedaan een eigen sponsoravond te verzorgen.

Maar liefst 60 sponsors waren deze avond aanwezig op Sportpark Boerbos , waarbij de organisatie in handen lag van de business-club van Rolder Boys.

Henk Eising deed de aftrap en gaf de aanwezigen een kijkje in de commerciële keuken van FC Emmen. Uitleg over de diverse sponsorconcepten, over de talrijke sponsorbijeenkomsten en over de activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met daarnaast ook een blik op “de sponsoring van de toekomst” én de vertaalslag daarvan naar Rolder Boys en hun sponsors.
IMG_2931

Daarna was het de beurt aan Jan Korte (Technisch Manager FC Emmen) en Joran Vrielink (“tactisch fluisteraar”) die een leuk verhaal hielden over scouten en hoe spelers beter te maken.

Na de pauze was het de beurt aan sportjournalist Vincent Muskee die met een spannende voetbal-pubquiz de kennis van de aanwezigen testte, waarbij er leuke prijzen te winnen waren met o.a. gesigneerde shirts en voetballen van FC Emmen. Rond kwart voor 11 kwam er een einde aan het officiële programma en was het netwerken geblazen en werd er  menig visitekaartje uitgewisseld.
IMG_2938

De aanwezige sponsors zijn door FC Emmen uitgenodigd om een thuiswedstrijd te komen bezoeken.

Al met al een succesvolle sponsoravond.