Stichting FC Emmen Naoberschap

OVER FC Emmen Naoberschap

Welkom op de webpagina van Stichting FC Emmen Naoberschap!

Sinds de oprichting op 9 maart 2018 ben ik betrokken bij de maatschappelijke stichting van FC Emmen. Eerst als coördinator en inmiddels als manager. Het organiseren van maatschappelijke projecten waar je je medemens mee helpt, waarmee je eenzame mensen laten glimlachen en die getuigen van zorg en aandacht, dat is waar Stichting FC Emmen Naoberschap voor staat. De diversiteit van werkzaamheden, maar ook zeker de waardering van de verschillende groepen tijdens de maatschappelijke activiteiten is bijzonder mooi!

Van een gezond ontbijt, waarbij kinderen met de FC Emmen-spelers ontbijten tot het project Scoor een Boek!, waarbij kinderen worden gestimuleerd om zoveel mogelijk boeken te lezen. Maar ook FC Emmen De Straat Op! mag niet vergeten worden. Een project waarbij kinderen zes weken lang op pleintjes in de wijk voetbaltraining krijgen en vervolgens deelnemen aan een grote finaledag in stadion De Oude Meerdijk!

Daarnaast begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via verschillende trajecten naar werk. We organiseren activiteiten voor ouderen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Maar ook het stimuleren van sport onder mensen met een beperking is een prachtig voorbeeld van Naoberschap. Het Walking Football team van FC Emmen (ook wel bekend als de OldStars) is een prachtig voorbeeld van hoe je 60-plussers aan FC Emmen kunt binden en tegelijkertijd in beweging krijgt.

Kortom, we zijn er voor iedereen die net dat zetje in de rug nodig heeft om de bal weer aan het rollen te krijgen. We zijn een grote familie en daarbij helpen we elkaar als en waar dat nodig is. Wij doet wat wij zegt!

KALENDER

Juni
01-05G-voetbaltoernooi Gramsbergen
05-05Landelijke afsluiting Talenten van de Toekomst
12-05Partnerbijeenkomst FC Emmen Naoberschap
14-05Het fluitsignaal Scoor een Boek! 2024
19-05Afsluiting Talenten van de Toekomst – Esdal College Borger
21-05Life Goals festival
23-05G-sportdag 2024 – De Oude Meerdijk
25-05Afsluiting Talenten van de Toekomst – Esdal College Emmen
26-05Afsluiting De Straat Op Coevorden

Adres
De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen 

Openingstijden 
De Oude Meerdijk 
ma. t/m vr. 
9.00 – 17.00 uur

Contact 
0591-670670
0591-621048
[email protected]