Business partners
Hoofd sponsor

Stichting Naoberschap United

Natuurlijk zit ik als burgemeester van Emmen geregeld op de tribune van de plaatselijke ‘Mannschaft’. Ik ben dol op voetbal, FC Emmen speelt goed, het stadion is gezellig en ik kom er veel leuke mensen tegen.

Maar FC Emmen is meer dan voetbal. Onder de noemer ‘Naoberschap United’ probeert de club de verbinding te leggen met de samenleving. De Betaald Voetbalclub wil wat terug doen voor de samenleving. Met mij is een aantal ‘Emmenaren’ gevraagd om hieraan invulling te geven. Volledig onafhankelijk proberen wij enerzijds middelen bijeen te brengen. En anderzijds zetten wij deze middelen in voor relevante maatschappelijke doelen. Met elkaar zoeken wij naar een zo passend mogelijke bestemming.EricvOosterhout

Dat kan bijvoorbeeld zijn voor de gezondheid van de jongeren in de regio. Maar we kunnen ook wat betekenen voor mensen die niet kunnen of mogen meedoen aan de samenleving. Wij maken het voor bedrijven eenvoudiger om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door lid te worden van Naoberschap United wordt voor bedrijven eenvoudig de mogelijkheid geboden om wat te betekenen in de samenleving.

Wij hopen dat Naoberschap United uitgroeit tot een begrip in de regio. FC Emmen en Naoberschap United: betekenisvol in de regio Zuidoost-Drenthe.

Eric van Oosterhout, Voorzitter Stichting Naoberschap United  

Organisatie

Meer info over het bestuur en de stichting vind je hier.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over Naoberschap United en/of over wat Naoberschap United voor u kan betekenen?

Kerndoelen

Bij alle projecten en activiteiten staan de kerndoelen centraal.

Naoberschap United Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van Naoberschap United? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!


Projecten en activiteiten

Reeds uitgevoerde projecten en activiteiten zijn hier te vinden.

Partners

Een overzicht van leden en partners die zich verbonden hebben aan Naoberschap United. Wilt u ook partner worden?

FC Emmen TV