Lidmaatschap

LET OP: In verband met het coronavirus is de reguliere ticketverkoop zoals hieronder beschreven niet van toepassing. Klik hier voor de relevante ticketinformatie.

Gratis FC Emmen lidmaatschap voor losse ticketverkoop

Let op: Heb je al een lidmaatschap of Club Card bij een andere club in Nederland? Dan zul je deze moeten blokkeren, dat kan door de desbetreffende club te bellen.

Wil jij aankomend seizoen een eredivisiewedstrijd van FC Emmen bezoeken? Word dan nu gratis lid van FC Emmen. Met dit lidmaatschap krijg jij voorrang bij de losse ticketverkoop en kom je daarnaast ook nog eens op de wachtlijst voor een seizoenkaart voor het seizoen 2020 – 2021.


Hoe word ik lid van FC Emmen?

Nog geen account? Begin bij stap 1.
Heb je al een account? Ga dan naar stap 2.

1

Maak eerst een account via deze link. Check voor de zekerheid wel even of je niet al ingelogd bent met een account (dit zie je rechtsboven in het menu).

2

Log in met je account en vraag je gratis lidmaatschap aan via deze link.

3

24 uur na je aanvraag wordt je lidmaatschap geactiveerd en kun je tickets kopen voor thuiswedstrijden!

Met dit FC Emmen lidmaatschap ben je online lid van FC Emmen en zal je als lid altijd voorrang krijgen bij de losse ticketverkoop voor de eredivisiewedstrijden van FC Emmen. Je krijgt dus geen pasje thuisgestuurd. Het lidmaatschap is drie seizoenen geldig.

Ook mee naar uitwedstrijden? Klik dan hier voor meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan eerst even de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit, mail dan naar info@fcemmen.nl.