Business partners
Hoofd sponsor

eSports FC Emmen

92 eSporter
Luuk Jans
  • 27 jaar
  • 185 cm

LUUK JANS
eSporter van FC Emmen powered by Solviteers

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via Instagram: @eSportsFCEmmen

Logo_Solviteers_DEF_Color_RGB

eDivisie

Luuk Jans is de eerste eSporter van FC Emmen. De 26-jarige Groninger neemt namens FC Emmen deel aan het derde seizoen van de eDivisie. Binnen de eDivisie strijden eSporters van alle achttien Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap van FIFA 19. De eDivisie is eigenlijk hetzelfde als de eredivisie, maar dan op de spelcomputer. De competitie is inmiddels zo groot dat het één van de grootste competitie is geworden op het gebied van gaming.

De eDivisie wordt uitgezonden op Fox Sports. Verder kunnen alle wedstrijden teruggekeken worden via het eDivisie kanaal op Youtube.

Luuk Jans

Ik ben Luuk Jans, 26 jaar en woon in Groningen. Sinds juli 2017 ben ik eSporter van FC Emmen. Dit ben ik geworden door een Toernooi te winnen bij FC Emmen, hier deden ongeveer 300 deelnemers aan mee. Tijdens de voorronde wist ik alles te winnen. Op de finaledag won ik de spannende finale na strafschoppen.

Sinds het moment dat ik eSporter ben, heb ik mij met name bezig gehouden met het spelen tegen fans, oefenwedstrijden spelen tegen andere eSporters en het bijhouden van social media.

Het doel van Luuk was om in zijn debuutjaar mee te kunnen komen met het niveau van de eDivisie. Voordat aan hij aan de eDivisie begon sprak hij met vertrouwen “Het is moeilijk in te schatten waar ik sta ten opzichte van de andere eSporters, maar ik heb er alle vertrouwen in”

FC Emmen TV

FC Emmen eSporter powered by Solviteers

Solviteers brengt mensen, processen en ICT bij elkaar. Met een brede blik op ICT komen wij tot praktische en passende oplossingen en zorgen dat ICT écht werkt voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Wij richten ons hierbij vooral op lokale overheden, zorg en welzijnsinstellingen, goede doelen, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners.

Wie zijn Solviteers? Solviteers zijn eigen en echt. Zij maken een wezenlijk verschil. Zij zijn eerlijk en recht door zee en trots op wat ze doen. Zij halen het beste uit elkaar en kunnen zijn wie ze willen zijn. Zij doen het samen en gaan door tot het echt werkt. Ze waarderen tomeloze inzet en doen meer dan alleen hun werk. Solviteers weten te raken. Solviteers boeken resultaat. Solviteers maken Solviteers.

Solviteers heeft in 2017 de vijfde plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland. Hiermee zijn wij de hoogst genoteerde nieuwkomer! De lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place To Work Nederland. Jaarlijks worden de best presterende werkgevers onderscheiden. Wij laten hiermee zien dat bij Solviteers vertrouwen en plezier met collega’s centraal staan.

Wil jij ook Solviteer worden? Kijk dan op werkenbijsolviteers.nl voor al onze vacatures.

Partners eSports FC Emmen

 

sollvi
media2