Business partners
Hoofd sponsor

eSports FC Emmen

92 eSporter
Luuk Jans
  • 26 jaar
  • 185 cm

LUUK JANS
eSporter van FC Emmen powered by Solviteers

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via Instagram: @eSportsFCEmmen

Logo_Solviteers_DEF_Color_RGB

FC Emmen eSporter powered by Solviteers

Solviteers brengt mensen, processen en ICT bij elkaar. Met een brede blik op ICT komen wij tot praktische en passende oplossingen en zorgen dat ICT écht werkt voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Wij richten ons hierbij vooral op lokale overheden, zorg en welzijnsinstellingen, goede doelen, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners.

Wie zijn Solviteers? Solviteers zijn eigen en echt. Zij maken een wezenlijk verschil. Zij zijn eerlijk en recht door zee en trots op wat ze doen. Zij halen het beste uit elkaar en kunnen zijn wie ze willen zijn. Zij doen het samen en gaan door tot het echt werkt. Ze waarderen tomeloze inzet en doen meer dan alleen hun werk. Solviteers weten te raken. Solviteers boeken resultaat. Solviteers maken Solviteers.

Solviteers heeft in 2017 de vijfde plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland. Hiermee zijn wij de hoogst genoteerde nieuwkomer! De lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place To Work Nederland. Jaarlijks worden de best presterende werkgevers onderscheiden. Wij laten hiermee zien dat bij Solviteers vertrouwen en plezier met collega’s centraal staan.

Wil jij ook Solviteer worden? Kijk dan op werkenbijsolviteers.nl voor al onze vacatures.

FC Emmen TV