Kinderfeestje

Verjaardag vieren in het stadion? Dat kan!

Voetballen op het veld van De Oude Meerdijk… Hoe gaaf is dat!?

Tijdens jouw kinderfeestje krijgen jij en je vriendjes of vriendinnetjes een FC Emmen-ontvangst bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining en hiernaast wordt er een rondleiding door het stadion van FC Emmen gegeven en krijgen de kinderen wat te drinken, terwijl de jarige de cadeautjes van zijn of haar vriendjes in ontvangst neemt. Ook hebben wij een cadeautje voor de jarige!

Kinderfeestjes zijn mogelijk op de woensdagmiddag (mits het kunstgrasveld van FC Emmen beschikbaar is voor het voetbalkinderfeestje) en duren van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Kosten voor deelname bedragen €12,50 per kind. Bij een kinderfeestje moeten minimaal acht kinderen aanwezig zijn.


Voetbalkinderfeestje

Met het voetbalkinderfeestje krijg je een leuke voetbaltraining van ongeveer een uurtje. Hier ga jij samen je vriendjes of vriendinnetjes verschillende voetbaloefeningen doen om misschien wel net zo goed te worden als de FC Emmen-spelers. Wil jij jouw feestje vieren met een super leuke voetbalmiddag?

Meld je dan aan voor het voetbalkinderfeestje!


Contact

Wil jij je verjaardag vieren bij FC Emmen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: [email protected] onder vermelding van ‘Voetbalkinderfeestje’.