Kinderfeestje

Verjaardag vieren in het stadion? Dat kan op het veld of in onze esportsroom!

*Het is momenteel helaas niet mogelijk om kinderfeestjes bij FC Emmen te vieren. We hopen hier zo snel mogelijk weer mee te starten. Excuses voor het ongemak.

Naast dat je jouw kinderfeestje bij FC Emmen kunt vieren met een training in het stadion De Oude Meerdijk, kun je nu ook jouw kinderfeestje vieren met een FIFA-clinic of Rocket League-clinic! Hoe gaaf is dat!?

Tijdens jouw kinderfeestje krijgen jij en je vriendjes of vriendinnetjes een FC Emmen-ontvangst bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining of een FIFA-clinic gegeven, hiernaast wordt er een rondleiding door het stadion van FC Emmen gegeven en krijgen de kinderen wat te drinken, terwijl de jarige de cadeautjes van zijn of haar vriendjes in ontvangst neemt. De feestjes worden afgesloten bij de McDonald’s in Emmen. Hier krijgen de kinderen een Happy Meal met frietsaus en een ijsje. De kids nemen plaats aan een speciaal gedekte tafel, waar ook een cadeautje klaarligt voor de jarige!

Kinderfeestjes zijn mogelijk op de woensdagmiddag (mits het kunstgrasveld van FC Emmen beschikbaar is voor het voetbalkinderfeestje) en duren van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Kosten voor deelname bedragen €10,00 per kind + €5,15 bij de McDonald’s (€15,15 totaal per kind). Bij een kinderfeestje moeten minimaal acht kinderen aanwezig zijn.


Voetbalkinderfeestje

Met het voetbalkinderfeestje krijg je een leuke voetbaltraining van ongeveer een uurtje. Hier ga jij samen je vriendjes of vriendinnetjes verschillende voetbaloefeningen doen om misschien wel net zo goed te worden als de FC Emmen-spelers. Wil jij jouw feestje vieren met een super leuke voetbalmiddag?

Meld je dan aan voor het voetbalkinderfeestje!


Esports-kinderfeestje

Nieuw bij FC Emmen is het esports-kinderfeestje! Hier krijgen jullie een FIFA-clinic van ongeveer een uur. Lijkt het je leuk om jouw feestje samen met je vrienden bij FC Emmen te vieren? Meld je dan aan voor het esports-kinderfeestje!

Contact

Wil jij je verjaardag vieren bij FC Emmen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: [email protected] onder vermelding van ‘Voetbalkinderfeestje’ of ‘Esports-kinderfeestje’.