Business partners
Hoofd sponsor

Kinderfeestje

Verjaardag vieren in het stadion? Dat kan nu ook met onze eSsporter Luuk Jans!

Zou jij graag je verjaardag willen vieren in het prachtige stadion van FC Emmen? Dat is mogelijk!

Naast dat je jou kinderfeestje bij FC Emmen kan vieren met een training in het stadion De Oude Meerdijk. Kan je nu ook jou kinderfeestje vieren met een FIFA-Clinic van onze eSporter Luuk Jans! Hoe gaaf is dat!?

Tijdens jou kinderfeestje krijgen jij en jou vriendjes of vriendinnetjes een FC Emmen ontvangst bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining of een FIFA-clinic gegeven, hiernaast wordt er een rondleiding verzorgd door het stadion van FC Emmen en krijgen de kinderen wat te drinken in het spelershome van FC Emmen. In het spelershome kunnen de vriendjes en vriendinnetjes eventueel ook hun cadeau geven aan de jarige. De feestjes worden afgesloten met patat en een snack.

Kinderfeestjes zijn mogelijk op de woensdagmiddag (mits het kunstgrasveld van FC Emmen beschikbaar is voor het voetbalkinderfeestje) en duren van 13.30 tot ongeveer 16.30. Kosten voor deelname bedragen €12,50 per kind. Bij een kinderfeestje moeten minimaal acht kinderen aanwezig zijn.

Voetbalkinderfeestje

Met het voetbalkinderfeestje krijg je een leuke voetbaltraining van ongeveer een uurtje. Hier ga jij samen je vriendjes of vriendinnetjes verschillende voetbaloefeningen doen om misschien wel net zo goed te worden als de FC Emmen-spelers. Wil jij jou feestje vieren met een super leuke voetbalmiddag?

Meld je dan aan voor het voetbalkinderfeestje!
foto 2foto 4

 

 

 

 

 

 

eDivisie-kinderfeestje

Nieuw bij FC Emmen is het eDivisie-kinderfeestje met onze eSporter Luuk Jans! Hier krijgen jullie een FIFA-clinic van Luuk Jans van ongeveer een uur. Onze eSporter behoort momenteel tot de top-8 van de eDivisie. Lijkt het jou leuk om jou feestje samen met Luuk Jans te vieren? Meld je dan aan voor het eDivisie-kinderfeestje!
foto 1foto 3

 

 

 

 

 

 

Contact

Wil jij je verjaardag vieren bij FC Emmen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: kidsclub@fcemmen.nl onder vermelding van ‘Voetbalkinderfeestje’ of ‘eDivisie-kinderfeestje’.

In de maanden december en januari (winterstop) en in de maanden mei, juni en juli (zomerstop) hebben we geen kinderfeestjes bij FC Emmen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn