Exposure

Digitale exposure

FC Emmen biedt uw merk of bedrijf tijdens alle thuiswedstrijden de gelegenheid om op te vallen met maximale exposure. Met LED boarding zult u niet alleen het publiek in het stadion bereiken, maar ook alle kijkers van de live uitzendingen en samenvattingen, FC Emmen TV en alle andere digitale media.

LED boarding

Heel seizoen
1 minuuthele ring€7.750,-
1 minuutgedeelde ring€4.000,-
Eén wedstrijd
1 minuuthele ring€750,-

Bekijk naast de LED boarding ook de mogelijkheden voor vaste boarding en andere vormen van exposure in en rondom het stadion. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf maximale exposure te laten genieten binnen elk budget.

Vaste boarding
On-tv, per strekkende meter€775,-
Off-tv1, per strekkende meter€400,-

Alle bedragen zijn exclusief productie en op- en aanmaakkosten.

Overige exposure

De meest prominente manier van sponsoring bij FC Emmen is Exposure op het tenue. Met het shirtsponsorschap geniet u optimale exposure en verkrijgt u landelijk naamsbekendheid. Het shirtsponsorschap van FC Emmen kunt u met uw bedrijf en product inzetten om zeer uiteenlopende marketingdoelen te bereiken.

Als shirtsponsor van FC Emmen wordt uw merk of bedrijf meegenomen in alle uitingen van de club. Overal krijgt u de meest prominente plek en laten wij uw merk of organisatie opvallen. De exposure waarin uw merk of organisatie naar voren komt, bestaat onder andere uit:

  • Backdrops (logoschermen) tijdens interviews en persconferenties
  • Opstellingsformulier, briefpapier en overige geprinte media
  • Website en social media
  • Grote initiële media aandacht voor uw shirtsponsorschap
  • Merkactivaties
  • Een zeer prominente plek op het shirt waarbij uw merk in beeld komt bij onze fans en een aanzienlijk mediabereik in de rest van het land geniet
  • Uw merk staat ook op het shirt in populaire voetbalspellen die gebruikt worden bij eSports, een snel groeiende sport met veel publiek

Marketingpropositie

Indien u met uw merk of bedrijf een grotere naamsbekendheid wilt genereren, of als u zich wilt positioneren als A-merk of no-nonsense organisatie die recht op zijn doel af gaat, dan heeft FC Emmen de ideale marketingpropositie voor u. Als trots van Drenthe kunt u met een shirtsponsorschap een grote naamsbekendheid scoren in Nederland. Bovendien kunt u zichzelf profileren als merk of organisatie met een kernwaarde vergelijkbaar met die van FC Emmen. #HIERKOMIKWEG kan voor uw merk of organisatie de ideale positionering vormen.