Zuidtribune

Ga staan als je voor Emmen bent!

Iedereen in Emmen en omstreken kent tegenwoordig de Zuidtribune van FC Emmen. Maar weten de meeste mensen de gedachte ook achter de Zuidtribune? 

De Zuidtribune is opgericht in 2021 door een aantal fanatieke jongens, die alle groepen samengevoegd hebben onder de naam Zuidtribune.  

Waarom? Om maximale sfeer te creëren. 

Rood-wit zit in ons DNA en we zijn trots op Emmen en Drenthe. Welke gedachte en welk idee elke groep individueel ook heeft: één ding brengt alles samen en dat is onze club. Het is onze trots, onze passie.  

Wij van de Zuidtribune zijn de afgelopen jaren flink gegroeid doordat we als Emmenaren trots zijn op onze club, en trots zijn op ons dorp. Dat is fantastisch! Maar wij willen doorgroeien. Net als onze directeur willen we een stabiele Eredivisieclub worden. En wij willen een stabiele supportersvereniging zijn. Daar is zeker nog wat voor nodig, maar wij zien dat positief tegemoet. Wij hebben bewezen dat we dit kunnen qua sfeer, bezoekersaantallen, enzovoorts. Nu moeten we zorgen dat dit zich ontwikkelt. Hiervoor hebben we iedereen nodig.  

Hoe mooi zou het daarom zijn, als niet alleen vak 25 en vak 26, maar de hele Zuidtribune gaat staan. Zodat we een nog grotere heksenketel veroorzaken dan nu al het geval is. Op onze Meerdijk valt niks te halen! 

De tegenstander moet hier met bibberende benen naartoe komen en hiervoor hebben we heel de Zuidtribune nodig. Onze Meerdijk is waar we met elkaar als Emmen-supporters bekend om zijn geworden. 

GA STAAN ALS JE VOOR EMMEN BENT!!!  

Met sportieve groet,  

Bestuur Zuidtribune 

Klik hier voor de website van Zuidtribune.