Uitkaart

Had je al een uitkaart? Dan heb je die automatisch ook in dit seizoen.

Wil jij FC Emmen dit seizoen ook tijdens de uitwedstrijden steunen? Vraag dan gratis een Uitkaart-registratie aan! Een Uitkaart-registratie staat los van bijvoorbeeld een seizoenkaart of lidmaatschap, maar vraag je aan op hetzelfde account. Een account waarop een Uitkaart is aangevraagd kan na de verwerkingstijd per uitwedstrijd één ticket kopen, een ticket voor een uitwedstrijd is namelijk altijd persoonsgebonden.

Wat moet je doen:

Eerst moet je een account hebben op www.fcemmen.nl/tickets en op dat account een lidmaatschap aanvragen. Dit kan via het menu en is gratis. Vul daarna onderstaand formulier in. Het kan tot twee werkdagen duren voordat je aanvraag verwerkt is.

LET OP: als je geen geschikte foto hebt geüpload, kun je niet mee naar uitwedstrijden.

Je krijgt geen bevestiging in de mail wanneer de aanvraag verwerkt is. Als gegevens niet kloppen of als de foto niet goed is, dan krijg je wel bericht. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Uitkaart

  • Je klantnummer is een getal van acht cijfers dat begint met 93, 94 of 28. Je vindt deze door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets. Zonder geldig klantnummer kunnen we je Uitkaart niet registreren.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    .jpg of .png, maximaal 10 MB