Business partners
Hoofd sponsor

Uitkaart

Mee naar uitwedstrijden? Zorg dan eerst dat je eerst een account hebt op www.fcemmen.nl/tickets en vraag een gratis lidmaatschap aan!

Had je in het seizoen 2018-2019 een Uitkaart, dan heb je die automatisch ook in dit seizoen.

Wil jij FC Emmen dit seizoen ook tijdens de uitwedstrijden steunen? Dan moet je dit bij ons aangeven door een Uitkaart aan te vragen. Bij uitwedstrijden is het niet mogelijk om op één naam meerdere tickets te kopen, ieder ticket moet gekoppeld zijn aan een persoon. Er geldt dus alleen één op één verkoop.

Wat moet je doen:
Eerst moet je gratis lid worden of een seizoenkaart van FC Emmen hebben. Stuur dan een e-mail naar info@fcemmen.nl met als onderwerp Uitkaart.
Als bijlage voeg je een pasfoto of een duidelijke selfie van jezelf toe in .JPG, maximale afmetingen van 150×150 en max 100kb.

In de mail typ je de volgende gegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adresgegevens
  • Relatienummer (je relatienummer kun je vinden bij je profiel (als lid of seizoenkaarthouder) door in te loggen in ons ticketingsysteem: www.fcemmen.nl/tickets)

Zodra je de mail hebt gestuurd, zullen wij je gegevens verwerken. Het verwerken duurt twee werkdagen. Daarna kun je tickets aanschaffen voor uitwedstrijden zodra de verkoop start. Het inschrijven is geheel gratis, de tickets voor de uitwedstrijden dienen uiteraard wel betaald te worden. LET OP: als je geen pasfoto hebt ingeleverd, kun je niet mee naar uitwedstrijden.

Je krijgt geen bevestiging in de mail wanneer de aanvraag verwerkt is. Als gegevens niet kloppen of als de foto niet goed is, dan krijg je wel bericht.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar info@fcemmen.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn