Wachtlijst seizoenkaart 2020/2021

Wil jij een seizoenkaart van FC Emmen? Vul dan onderstaand formulier in en zet jezelf op de wachtlijst!

Vul dit formulier ook in als je komend seizoen een extra seizoenkaart wil.

Na 1 augustus zal gekeken worden of er plekken beschikbaar zijn. Huidige seizoenkaarthouders hebben namelijk tot 1 augustus om hun seizoenkaart te verlengen.

Let op: Heb je nog geen klantnummer bij ons? Zorg dan eerst dat je een klantnummer krijgt door een account aan te maken via www.fcemmen.nl/tickets.

Let op: je kunt maximaal twee seizoenkaarten per account kopen. Heb je al twee seizoenkaarten? Maak dan eerst een nieuw account aan met de naam en het e-mailadres van iemand voor wie je een seizoenkaart aanschaft.

Vanaf dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 31 juli kunnen seizoenkaarthouders hun seizoenkaart verlengen. Vanaf 1 augustus maken wij de balans op en zullen er wellicht nog extra seizoenkaarten in de verkoop gaan voor supporters op de wachtlijst. Het aantal seizoenkaarten dat in de verkoop gaat, is afhankelijk van het aantal niet-verlengde seizoenkaarten.

Word je ingeloot voor een seizoenkaart maar spelen we volgend seizoen door het coronavirus meer dan vijf wedstrijden zonder publiek? Dan zal de club vanaf de zesde wedstrijd met een passende tegemoetkoming komen voor iedere wedstrijd die vanwege het coronavirus zonder publiek wordt gespeeld.


  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • We gebruiken je voorkeur afhankelijk van vraag en aanbod. Is de vraag naar seizoenkaarten groter dan het aanbod, dan krijg je mail als er in jouw voorkeursvak een plaats vrij is. Is het aanbod groter, dan krijg je een mail bij vrije plekken ongeacht het voorkeursvak.
  • Vul hier je 8-cijferige klantnummer in (deze begint met 93 of 28), deze kun je vinden door in te loggen via www.fcemmen.nl/tickets. Klik na het inloggen op je naam, dan staat het nummer tussen [ ] achter je naam.