Mindervaliden

Ook als mindervalide ben je natuurlijk van harte welkom bij FC Emmen.

Thuiswedstrijden
– Ben je slecht ter been en kun je daardoor bijvoorbeeld niet de trap op lopen? Dan is er de mogelijkheid om op vak 16 rij 1 een ticket te kopen door te mailen naar [email protected]. Daarvoor is namelijk een lift gemonteerd, waardoor je makkelijker naar je plek kunt.
– Ben je gebonden aan een rolstoel? Mail dan naar [email protected] voor een los ticket. Wil je graag een seizoenkaart in het rolstoelvak? Vul dan het formulier in op www.fcemmen.nl/wachtlijst en geef aan dat je in het rolstoelvak wilt plaatsnemen.

Parkeren of uitladen
Op P2 (vlakbij ingang Zuid) zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden. Tussen P3 en P7 (vlakbij ingang Noord) is het voor bijvoorbeeld taxi’s mogelijk om rolstoelen in of uit te laden. Je kunt het stadion in via ingang Noord of Zuid. Klik hier voor een plattegrond van het stadion.

Uitwedstrijden
Wil je als mindervalide een uitwedstrijd bezoeken? Neem dan minimaal twee weken van tevoren contact op met onze supporterscoördinator André van der Aa via 06 47 965 850. Het verschilt per club hoeveel plekken ze hebben voor mindervaliden.

Wil je als mindervalide supporter van de bezoekende club een thuiswedstrijd van FC Emmen bezoeken? Neem dan contact op met de supporterscoördinator van je eigen club.

Heb je vragen? Mail dan gerust naar [email protected] of bel naar 0591-670670.