Voetbal 3-daagse


Heb jij altijd al eens willen trainen zoals jouw FC Emmen-helden? Kom dan naar een van de FC Emmen Voetbal 3-daagse in de zomervakantie! Speciaal voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar organiseren we leuke, vernieuwde FC Emmen Voetbal 3-daagse in de hele regio. Bekijk hieronder de locaties en data!

Doe jij mee met de FC Emmen Voetbal 3-daagse? Dan kun je bovendien tegelijkertijd GRATIS lid worden van de Kids Club voor het seizoen 2024-2025 (t.w.v. €17,50)!

Hoe zien de FC Emmen Voetbal 3-daagse eruit?
Tijdens de FC Emmen Voetbal 3-daagse staat er een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers verschillende techniek-, partij- en spelvormen zullen uitvoeren. Deze zijn gericht op het aanvallen, verdedigen en omschakelen. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke FC Emmen-activiteiten op het programma, zoals de FC Emmen Bingo en de FC Emmen Quiz.  

De FC Emmen Voetbal 3-daagse zijn voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het programma:

 • Dag 1: 9.00-15.00 uur (inclusief lunch)
 • Dag 2: 13.00-19.00 uur (inclusief avondeten)
 • Dag 3: 10.00-15.00 uur (inclusief lunch)

De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 12 deelnemers. Om de kwaliteit te waarborgen zullen de groepjes worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Gedurende de dag worden de deelnemers getraind en begeleid door FC Emmen-trainers, waardoor ze echt ‘een dag in het leven van een FC Emmen-speler’ zullen beleven. 

Voetbal 3-daagse bij FC Emmen

In het basispakket van €165,00 zit inbegrepen:

 • FC Emmen-trainingsshirt
 • FC Emmen-bidon
 • Drie dagen training van FC Emmen-trainers
 • Officieel certificaat
 • Twee dagen lunch
 • Eén dag avondeten
 • FC Emmen Bingo
 • FC Emmen Quiz
 • En andere leuke FC Emmen-activiteiten!
WeekDatumClubAdresAanmelden
1Dinsdag 23 juli, woensdag 24 juli, donderdag 25 juliFC EmmenStadionplein 1, EmmenGesloten
2Dinsdag 6 augustus, woensdag 7 augustus, donderdag 8 augustusFC EmmenStadionplein 1, EmmenKlik hier
3Dinsdag 13 augustus, woensdag 14 augustus, donderdag 15 augustusHZVVSportveldenweg 3, HoogeveenKlik hier
4Dinsdag 20 augustus, woensdag 21 augustus, donderdag 22 augustusFC EmmenStadionplein 1, EmmenKlik hier
5Dinsdag 27 augustus, woensdag 28 augustus, donderdag 29 augustusVKW WesterborkPerkenslag 1, WesterborkKlik hier

Meld je snel aan, want vol = vol!

Heb je nog vragen? Klik dan hier voor de veelgestelde vragen!

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Hier hebben we antwoorden verzameld op de meest gestelde vragen over de FC Emmen Voetbal 3-daagse. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem, stuur een mail naar [email protected] en we helpen je graag verder!

Algemeen
Moet je lid zijn van een voetbalclub om mee te doen?
Nee, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om mee te doen. Onze FC Emmen Voetbaldagen zijn open voor alle enthousiaste kinderen die van voetballen houden, ongeacht of ze bij een club zijn aangesloten.

Moet ik lid zijn van de deelnemende vereniging om mee te doen?
Nee, je hoeft geen lid te zijn van de deelnemende vereniging om mee te doen. Onze FC Emmen Voetbaldagen zijn open voor alle enthousiaste kinderen in de regio die van voetballen houden.

Wat is het voetbalniveau van de deelnemers?
Bij de FC Emmen Voetbaldagen zijn kinderen van alle niveaus welkom. Onze professionele trainers zorgen voor uitdagende en plezierige voetbaltrainingen die geschikt zijn voor elk kind. Als het voetbalniveau van je kind boven de rest van de groep uitsteekt, zal de trainer je kind doorschuiven naar een hogere trainingsgroep. Hierdoor creëren we meer weerstand, waardoor je kind beter wordt uitgedaagd en nog beter leert voetballen. Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden we belangrijk en we streven ernaar om elk kind op zijn of haar eigen niveau te laten voetballen. Doordat onze FC Emmen Voetbaldagen geschikt is voor kinderen van elk niveau kunnen we geen garanties geven, maar we doen ons best!

Mijn kind gaat alleen. Hoe helpen jullie hem of haar daarbij?
Het merendeel van de kinderen komt alleen naar de FC Emmen Voetbaldagen. Onze trainers zijn ervaren in het helpen van kinderen om snel vrienden te maken en onderdeel van het team te laten voelen. Onze ervaring leert dat kinderen het snel als leuk ervaren!

Mogen ouders/verzorgers blijven kijken?
Ouders/verzorgen zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken bij de FC Emmen Voetbaldagen. Zoek een plekje langs het veld of op de tribune en geniet van het voetbal en plezier van de kinderen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om koffie/thee of andere consumpties te verkrijgen in de op het sportpark gelegen kantine. We verzoeken je wel om niet actief bezig te zijn met het spel op het veld. Op deze manier kunnen kinderen en trainers het meeste plezier eruit halen.

Wanneer ontvang je meer informatie?
Uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan de FC Emmen Voetbaldagen ontvang je bericht met alle details, inclusief de planning, wat je moet meenemen en andere belangrijke informatie. Houd je e-mail dus goed in de gaten!

Voetbal
Wie zijn de trainers bij de FC Emmen Voetbaldagen?
Bij de FC Emmen Voetbaldagen streven we altijd naar een combinatie van trainers uit de jeugdopleiding en talentvolle ambitieuze trainers uit de regio. Alle trainers hebben passie voor voetbal en hebben ervaring om kinderen een leuke en leerzame ervaring te geven.

Hoe worden de teams ingedeeld?
De teams bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Deze teams worden in eerste instantie ingedeeld op leeftijd. Als echter snel blijkt dat een kind niet in het juiste team is ingedeeld, zullen we de indeling aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau, wat zorgt voor de beste voetbalervaring voor elk kind.

Kun je gescout worden tijdens de FC Emmen Voetbaldagen?
De FC Emmen Voetbaldagen zijn vooral gericht op het maken van plezier en ontwikkeling van alle kinderen. Regelmatig zijn er mensen aanwezig van de FC Emmen Jeugdopleiding en het gebeurt wel eens een dat een kind opvalt en wordt uitgenodigd. Maar onthoud dat de focus van de FC Emmen Voetbaldagen ligt op het hebben van een geweldige dag en lekker voetballen.

Is het programma dit jaar hetzelfde als voorgaande keren?
Hoewel de opzet van de FC Emmen Voetbaldagen vergelijkbaar zijn, zorgen we iedere keer weer voor een nieuwe en frisse invulling om de kinderen uit te dagen en te verrassen. Zo zijn we altijd bezig om de voetbaloefeningen te verbeteren en de animatie-elementen aan te passen.

Aanmelden & Betalen
Ik heb betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?
Controleer eerst je spam of ongewenste e-mail. Vind je daar ook geen bevestiging, neem dan contact op via [email protected]. Meestal is de oorzaak dan een typfoutje in het e-mailadres. We zullen je zo snel mogelijk helpen!

De FC Emmen Voetbaldagen zijn vol. Wat nu?
We hanteren een maximaal aantal aanmeldingen voor de FC Emmen Voetbaldagen en vol is vaak echt vol. Is de locatie waar je graag heen had gewild vol, neem dan eens een kijkje bij een andere locatie en wellicht is daar nog wel plek! Het kan echter voorkomen dat er toch extra plekken vrijkomen. Houd daarvoor onze website goed in de gaten of stuur een mail naar [email protected]. Je krijgt dan een mail als er een plek vrij komt. Als je zeker wilt zijn van deelname aan de FC Emmen Voetbaldagen, raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden en niet te lang te wachten.

Wat gebeurt er als ik mijn aanmelding moet annuleren?
Annuleren van een inschrijving voor de FC Emmen Voetbaldagen is helaas niet mogelijk. Mocht je niet kunnen op de dag waarvoor je je aangemeld hebt, stuur dan een mail naar [email protected] en dan nemen we contact voor overplaatsing naar een ander vergelijkbaar event in het huidige kalenderjaar of voetbalseizoen.

Zijn er FC Emmen Voetbaldagen tijdens elke schoolvakantie?
We streven ernaar om in elke schoolvakantie FC Emmen-voetbalactiviteiten aan te bieden. Houd onze website en socials in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Ik heb al een tenue van een vorige editie. Kan ik korting krijgen?
Voor de uitstraling en beleving van de FC Emmen Voetbaldagen vinden we het belangrijk dat alle kinderen in hetzelfde tenue op het veld staan. Ieder seizoen wordt er van tenue gewisseld. Het is niet mogelijk om je kind aan te melden zonder een nieuw shirt voor deze editie te bestellen. Heb je in het huidige voetbalseizoen al eens eerder meegedaan aan de FC Emmen Voetbaldagen, stuur dan even een mailtje naar [email protected] en dan nemen wij contact met je op!

Ik ben vergeten bedrukking, broekje en/of sokken bij mijn shirt te bestellen. Wat moet ik doen?
Tijdens het aanmelden is het mogelijk om bedrukking, broekje en/of kousen aan je shirt toe te voegen. Ben jij dit vergeten te doen en wil jij dit nog graag? Stuur even een mail naar [email protected] en dan gaan wij jouw extra’s proberen tijdig te regelen.

Bijzonderheden
Mijn kind heeft een speciaal dieet. Houden jullie hiermee rekening?
Ja, we begrijpen dat sommige kinderen speciale dieetbehoeften hebben. Als je kind een speciaal dieet volgt, geef dit dan aan bij de aanmelding. Wij zullen hier rekening mee houden tijdens de FC Emmen Voetbaldagen. Bij vergaande dieetbehoeften vertrouwen we op je medewerking en is het mogelijk apart lunch mee te geven.

Mijn kind gebruikt medicijnen. Hoe gaan jullie hiermee om?
De gezondheid van je kind is natuurlijk enorm belangrijk. Als je kind medicijnen nodig heeft, kun je dit melden bij de inschrijving. Bij aankomst kun je dit nogmaals bespreken met de coördinator. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de medicatie op de juiste manier en op het juiste tijdstip wordt toegediend. Als je als ouder ook aanwezig bent, kun je daar vanzelfsprekend bij helpen.

Wat als je ziek of geblesseerd bent vlak voor of tijdens de FC Emmen Voetbaldagen?
Als je kind ziek wordt of geblesseerd raakt vlak voor de FC Emmen Voetbaldagen, neem dan contact met ons op om de situatie te bespreken. Afhankelijk van de timing en de omstandigheden proberen we samen een oplossing vinden. Als je kind tijdens de FC Emmen Voetbaldagen ziek wordt of een blessure oploopt, zullen we de nodige eerste hulp leveren. Is het onverhoopt niet mogelijk om de rest van de FC Emmen Voetbaldagen te volgen, dan retourneren we het inschrijvingsbedrag niet.

Overige vragen
Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen?
Het gebeurt regelmatig dat er een bidon of trainingsvest blijft liggen. Ook wij zijn vaak te gast op de locatie. Daarom is ons verzoek om contact op te nemen met de organiserende club waar de FC Emmen Voetbaldagen werden gehouden. Zij hebben de gevonden voorwerpen en kunnen je het beste helpen met het vinden van je spullen.

Ik heb het verkeerde tenue ontvangen. Wat nu?
Excuses voor het ongemak en vervelend dat er iets fout is gegaan. Laat dit zo snel mogelijk weten bij de coördinator van de FC Emmen Voetbaldagen en geef de details van het probleem door. We gaan ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en je het juiste tenue toe te sturen.

Wat doen jullie als het slecht weer is?
Als het weer het niet toelaat om buiten te trainen, hebben we alternatieve activiteiten binnen klaarstaan. We zijn voorbereid op alle weersomstandigheden. Op deze manier wordt de voetbalpret behouden.

Worden er foto’s gemaakt tijdens de FC Emmen Voetbaldagen?
Ja, er worden foto’s gemaakt tijdens de FC Emmen Voetbaldagen om de geweldige momenten en ervaringen vast te leggen. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden en worden gedeeld op onze website of sociale media. Mocht je kind liever niet voor deze doeleinden gebruikt worden, geef dit even door bij de aanmelding of neem contact op met de coördinator.

Wij zijn geïnteresseerd om gastheer te zijn van een FC Emmen Voetbaldag. Is dat mogelijk?
Natuurlijk! Wij staan altijd open voor samenwerking en het organiseren van een FC Emmen Voetbaldag bij nieuwe locaties. Neem contact met ons op via [email protected], zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Is het mogelijk om een FC Emmen Voetbalclinic te organiseren voor mijn voetbalvereniging?
Ja, dat is mogelijk! Een FC Emmen Voetbalclinic kan een unieke ervaring zijn voor je voetbalvereniging. Of het nu gaat om teambuilding of gewoon om een leuke dag vol voetbalplezier, we kunnen een clinic op maat maken die aansluit bij de wensen en behoeften van je organisatie. Er is veel mogelijk bij FC Emmen. Neem contact met ons op via [email protected].

Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen. Wat nu?
Als je een vraag hebt die hier niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via [email protected]. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.