Jongste supporters


Welpjes (0-3 jaar)

Net geboren en nu al groot FC Emmen-fan? Word dan nu gratis lid van de Welpjes!

Ieder seizoen maken we een fantastische foto op de middenstip van stadion De Oude Meerdijk, dit doen we samen met alle andere Welpjes (0-3 jaar), mascotte SIBI en een aantal spelers.

Wil jij al meer dan alleen een foto? Stroom met ons door naar de Red White Tigers en loop hand in hand met jouw FC Emmen-helden het veld op! Wil je liever een jaartje eerder of juist later naar De Red White Tigers? Dan is dit natuurlijk geen probleem.


Red White Tigers (4-12 jaar)

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en heb je ook altijd al het veld van De Oude Meerdijk op willen lopen met jouw FC Emmen-helden? Meld je dan nu aan voor de Red White Tigers!

De Red White Tigers is opgericht met het idee om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met FC Emmen. Dit wordt gedaan door fantastische activiteiten te organiseren gedurende het hele voetbalseizoen, zoals de voetbalmiddag, het Sinterklaasfeest, mascotte SIBI en nog veel meer. Maar bovenal maken Red White Tigers kans om op te lopen met de spelers bij thuis- en uitwedstrijden!

De kosten bedragen €12,50 per seizoen. Word je na het Grote FC Emmen Sinterklaasfeest lid, dan betaal je slechts €7,50 voor de rest van het seizoen, maar heb je al wel een aantal evenementen gemist.

Wil je liever een jaartje eerder of juist later naar de Junior Club (13-16 jaar)? Dat is natuurlijk geen probleem.


Junior Club (13-16 jaar)

Ben jij te oud en te stoer voor de Red White Tigers en ben je toe aan nieuwe activiteiten? Dan is de Junior Club (13-16 jaar) wat voor jou!

Leer onze spelers nóg beter kennen en kom mee naar de uitwedstrijden, beleef de wedstrijden vanuit het gastenvak. Voor leden van de Junior Club zijn er leuke activiteiten, zo zullen we naar uitwedstrijden gaan en kun je FIFA spelen met onze eigen eSporters!

De kosten bedragen €12,50 per seizoen. Word je na het Grote FC Emmen Sinterklaasfeest lid, dan betaal je slechts €7,50,- voor de rest van het seizoen, maar heb je al wel een aantal evenementen gemist.

Wil je liever een jaartje langer bij de Junior Club blijven? Dat is natuurlijk geen probleem.


Partner van onze jongste supportersAanmelden 2024-2025