Over de Kids Club

Van jongs af aan al supporter van FC Emmen!

De Kids Club The Red White Tigers is opgericht in het jaar 2010 en is de officiële Kids Club van FC Emmen. De Kids Club richt zich speciaal op de jongste fans van FC Emmen, kinderen van basisschoolleeftijd. De mascotte van de Kids Club is een stoere Siberische tijger genaamd SIBI. In het jaar 2019 zijn ‘De Welpjes’ geboren en zij hebben zich aangesloten bij de Kids Club van FC Emmen. De Welpjes is er voor alle FC Emmen-supporters van 0 tot en met 3 jaar.

SIBI is een echte voetbaltijger die ervoor zorgt dat de spelers van FC Emmen altijd fanatiek op het veld staan. Naast het opzwepen van de spelers en de supporters tijdens de wedstrijd, is SIBI ook altijd te vinden bij de activiteiten die de Kids Club voor haar leden organiseert.

De Kids Club is opgericht met het idee om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met FC Emmen. Dit wordt gedaan door verschillende leuke activiteiten te organiseren gedurende het gehele voetbalseizoen op De Oude Meerdijk.

sibi

Lid worden?

Wil jij lid worden van de Kids Club? Lid worden van De Welpjes is geheel gratis, een lidmaatschap van The Red White Tigers kost slechts €10 per seizoen. Gedurende het seizoen zijn er allerlei leuke activiteiten waar jij en jouw vriendjes/vriendinnetjes van de Kids Club aan mee kunnen doen.

Schrijf je hier in voor De Welpjes of The Red White Tigers!

Wat is er allemaal te doen bij de Kids Club?


Ben je inmiddels The Red White Tigers ontgroeit? Dan wordt het tijd om over te stappen naar de FC Emmen Junior Club. Meer informatie over de Junior club kun je hier vinden.