Business partners
Hoofd sponsor

The Red White Tigers

De Red White Tigers, de leukste Kids Club van Drenthe!

De Red White Tigers is opgericht in het jaar 2010 en is de officiële Kids Club van FC Emmen. De Kids Club richt zich speciaal op de jongste fans van FC Emmen, kinderen in de basisschoolleeftijd. De mascotte van de Kids Club is een stoere Siberische tijger genaamd Sibi.sibi

Sibi is een echte voetbal tijger die ervoor zorgt dat de spelers van FC Emmen altijd fanatiek op het veld staan. Naast het opzwepen van de spelers en de supporters tijdens de wedstrijd, is Sibi ook altijd te vinden bij de activiteiten die de Kids Club voor haar leden organiseert.

Kids Club de Red White Tigers is opgericht met het idee om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met FC Emmen. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende leuke activiteiten gedurende het gehele voetbalseizoen op De Oude Meerdijk.

Lid worden?

Wil jij lid worden van de Red White Tigers? Voor slechts €10,- per seizoen ben je lid van de leukste en gezelligste Kids Club. Gedurende het seizoen zijn er allerlei leuke activiteiten waar jij en jouw vriendjes/vriendinnetjes van de Kids Club aan mee kunnen doen.

Wat valt er allemaal te doen bij de Kids Club

  • Het FC Emmen Sinterklaasfeest, FC Emmen FIFA-toernooi met eSporter Luuk Jans en voetbalmiddagen met de spelers van FC Emmen. Dichterbij je helden ga je niet komen!
  • Regelmatig oplopen met de spelers van FC Emmen tijdens thuis- en uitwedstrijden.

Schrijf je hier in!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn