Meeting & Events

De Oude Meerdijk: meer talent, meer ambitie. Ook voor uw bijeenkomst!

Ziet u het al voor zich? Een presentatie in de businesslounge met uitzicht op het hoofdveld. Een creatieve brainstormsessie in de Boerenbox, een personeelstraining in de kleedkamer of een workshop in het FC Emmen Museum. De Oude Meerdijk is de locatie voor iedere bijeenkomst, zakelijk en particulier, van 10 tot 1000 personen. En wilt u ambitie uitstralen? Houd dan uw presentatie op de middenstip van FC Emmen en zet uw 1000 deelnemers op de tribune.

De Oude Meerdijk beschikt over maar liefst 13 verschillende ruimtes voor bijeenkomsten!

Bud Business Café

Het bruisende middelpunt van De Oude Meerdijk! Middenstip, stadionstoelen en stadionverlichting geven een unieke sfeer voor een wervelende pitch op de middenstip.

Een Theateropstelling is mogelijk tot maar liefst 275 personen en ook voor een feest tot 500 personen is deze ruimte hip & happening.

Century Lounge

Een sfeervolle ruimte geschikt voor diverse opstellingen voor kleine en grote gezelschappen. Mogelijkheden voor een diner tot 80 personen (of in combinatie met VIP lounge tot 300 personen), een plenaire setting voor 100 personen of een vergaderopstelling met uitzicht op het veld.

Century Lounge

Oldenburger|Fritom Lounge

Exclusieve ruimte met uitzicht op het veld, voorzien van luxe meubilair in onze clubkleuren.

U zoekt net even iets extra’s voor uw bijeenkomst met een bijzonder karakter? Hier worden plannen uitgewerkt en ambities waargemaakt.

Oldenburger|Fritom Lounge

Skyboxen

De Oude Meerdijk beschikt over 7 skyboxen, allemaal met een eigen karakter. Van bruin café tot trendy lounge, voor 10 tot 40 personen of inzetbaar als subruimtes bij parallelsessies.

Of kiest u voor het altijd gezellige spelershome, de vibe van de persruimte of de nostalgie van het museum?

Boerenbox

Volop Inspiratie

Het stadion biedt vele mogelijkheden voor inspiratiesessies, netwerkborrels, een beursvloer of simpelweg omdat er iets te vieren valt. Wij zorgen altijd voor de juiste opstelling!

Met een heerlijke kop koffie of een verfrissend watertje in de rust zorgen wij ervoor dat uw gasten weer op scherp staan. Starten met een stevige lunch van boerenbrood en verse sapjes, afsluiten met een borrel & bitterballen of een live cooking diner? Het kan allemaal!

Zaal huren

Wilt u een zaal huren bij FC Emmen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? Neem dan contact op met de afdeling Horeca & Events via [email protected] of bel 0591-670670.

Zakelijke arrangementen in de Oude Meerdijk:

  • 13 verschillende zalen, van 10 tot 650 personen.
  • Volledig verzorgd, van hapje tot luxe diner.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van stadionfaciliteiten.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid, direct voor de deur en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Wij denken graag met u mee en maken een passend voorstel voor uw bijeenkomst. Neem contact op met de afdeling Horeca & Events van FC Emmen via [email protected] of bel 0591-670670.