Eerste keer FC Emmen

We willen je graag op de hoogte brengen van wat er zoal komt kijken bij een wedstrijd van FC Emmen.

Het #HIERKOMIKWEG-plein voor het stadion is vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Er zijn dan allerlei activiteiten, dat wil je niet missen!

Stadion De Oude Meerdijk
Weet je waar je moet zijn om naar binnen te gaan? Bekijk hier de plattegrond van het stadion en een routebeschrijving.

Eten & Drinken
In het stadion kun je water, koffie, thee, chocolademelk, verschillende frisdranken en bier kopen. Qua eten kun je bij de verkooppunten terecht voor chips, snoep, patat, gehaktbal, hamburger, frikandel, broodje hamburger en broodje frikandel (met mayo, curry of mosterd). Kijk hieronder voor de prijslijst.

Muntverkoop
Muntverkoop vindt plaats op vier verschillende punten in het stadion: op de Noordtribune aan het einde van het hoofdgebouw, op de Zuidtribune aan het begin van het hoofdgebouw, op de Oosttribune direct naast de doorgang van de tourniquets en in het Supportershome. Muntjes kosten €1,10 per stuk. Vanaf 15 minuten voor het einde van de wedstrijd is er alleen nog muntverkoop in het Supportershome.

CoronaCheck
Een wedstrijdticket of seizoenkaart is alleen geldig in combinatie met een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Je kunt dit aantonen met de CoronaCheck-app of een geprint bewijs via CoronaCheck.nl. Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdticket, een geldig identiteitsbewijs en een van bovengenoemde bewijzen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen CoronaCheck te doen.

Merchandise
Wil je een shirtje of sjaal kopen van FC Emmen? Ga dan hier naar de webshop of kom op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar de receptie van het stadion. Op wedstrijddagen zijn ook de merchandise kraampjes geopend.

Extra tickets
Wil je nog extra tickets voor de wedstrijd? Klik dan hier voor de online ticketshop.

Parkeren
Kom je met de auto? Klik dan hier om te zien waar je kunt parkeren.

Programma
Benieuwd naar de andere wedstrijden van FC Emmen? Klik dan hier voor het wedstrijdprogramma.

Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over FC Emmen.

Vragen
Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Klik hier voor de contactgegevens.


We hopen dat je een fijne wedstrijd beleeft!