Veelgestelde vragen

Ticketing

De ticketverkoop voor thuiswedstrijden start gewoonlijk ongeveer anderhalve week voorafgaand aan de wedstrijd, meestal op woensdagavond om 18.30 uur. Voor uitwedstrijden zijn we afhankelijk van afspraken bij de thuisspelende club, daardoor start de ticketverkoop voor uitwedstrijden later (gewoonlijk op de maandagavond voor de wedstrijd om 18.30 uur). Houd de homepage van onze website in de gaten voor de ticketinformatie of ga rechtstreeks naar deze link.

Nee, het kopen van tickets bij het stadion is niet meer mogelijk. Sinds het seizoen 2019-2020 loopt ticketverkoop alleen nog online via www.fcemmen.nl/tickets.

Je kunt via www.fcemmen.nl/tickets maximaal twee tickets per account kopen voor thuiswedstrijden. Wil je meer tickets? Vraag dan iemand die je mee wil nemen om ook een account aan te maken en vraag op dat account ook een gratis lidmaatschap aan. Na activatie (dit duurt 24 uur) kun je ook op dat account maximaal twee tickets kopen.

Bij uitwedstrijden kun je maximaal 1 ticket per account bestellen, dit is persoonsgebonden. Om tickets te kopen voor uitwedstrijden moet je bovendien eerst een gratis Uitkaart aanvragen.

Kijk eerst even in je spam. Staan ze daar ook niet, bel dan even op een werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar 0591-670670.

Je vindt alle prijzen voor thuiswedstrijden op www.fcemmen.nl/ticketing/losse-kaartverkoop. De prijzen voor uitwedstrijden verschillen per wedstrijd, houd de homepagina in de gaten. Gewoonlijk kosten deze €6,- of €10,-

Ja, de eTickets moet je printen om zeker te weten dat je door de toegangspoortjes komt. Op de wedstrijddag kunnen we de tickets ook voor je printen bij de infobalie van het stadion, maar dit kost €2,- per ticket.

Nadat je hebt ingelogd op je account via www.fcemmen.nl/tickets, ga je naar jouw account door op je naam te klikken. Het achtcijferige klantnummer staat dan tussen haakjes [ ] achter je naam. Heb je een seizoenkaart, dan vind je jouw klantnummer onder je stoelnummer. Een klantnummer begint met 28, 93 of 94.

Met een lidmaatschap (ClubCard) van FC Emmen kun je tickets kopen voor thuiswedstrijden. Zonder lidmaatschap is dit niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Het aanvragen van een lidmaatschap is gratis. Kijk voor meer informatie op www.fcemmen.nl/lidmaatschap.

Er is geen verschil tussen een ClubCard en een lidmaatschap. Bij FC Emmen kiezen we voor de term ‘lidmaatschap’ in plaats van ‘ClubCard’. Leden van FC Emmen krijgen geen pasje thuisgestuurd, het gaat alleen om een registratie in ons systeem. Lees hoe je gratis lid kunt worden op www.fcemmen.nl/lidmaatschap

Mis je als seizoenkaarthouder meer dan vijf wedstrijden doordat er geen of minder publiek is toegestaan vanwege het coronavirus? Dan heb je vanaf de zesde gemiste wedstrijd recht op een tegemoetkoming. Het is niet meer mogelijk om tegemoetkoming aan te vragen over eerdere seizoenen.

Iedereen vanaf 13 jaar moet naast een geldig wedstrijdticket ook een geldige QR-code kunnen tonen in de CoronaCheck-app. Je kunt een QR-code krijgen met een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie), herstelbewijs (minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona) of testbewijs (minder dan 24 uur voor de wedstrijd). Via CoronaCheck.nl kun je ook een geprint bewijs aanvragen.

Seizoenkaart

Al onze seizoenkaarten zijn uitverkocht. Daarom werken we met een wachtlijst. Wil je kans maken op een seizoenkaart, vraag dan een gratis lidmaatschap van FC Emmen aan en zet jezelf op de wachtlijst. Als je aan de beurt bent om een seizoenkaart te kopen, krijg je een e-mail van ons.

De seizoenkaarten worden één à twee weken voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd thuisbezorgd.

Kom langs bij de receptie van het stadion op een werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur en neem een geldig identiteitsbewijs mee. Het printen van een nieuwe seizoenkaart kost €10,-

Ja, dat kan. Kom langs bij de receptie van stadion De Oude Meerdijk op een werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Let op: het kan zijn dat er kosten zijn verbonden aan het wisselen van plek. Bel naar 0591-670670 of mail naar [email protected] voor meer informatie.

Je kunt via www.fcemmen.nl/tickets maximaal twee tickets per account bijkopen per thuiswedstrijd. Wil je meer tickets? Zorg dan dat iemand die je mee wil nemen naar de wedstrijd ook een account aanmaakt en vraag op dat account een gratis lidmaatschap aan. Na activatie (dit duurt 24 uur) kun je ook op dat account maximaal twee tickets kopen. Bij wedstrijden waarbij er vrije verkoop is, hoef je geen lidmaatschap aan te vragen en is alleen een account voldoende.

Bij uitwedstrijden kun je maximaal 1 ticket per account bestellen, dit ticket is persoonsgebonden. Om tickets te kopen voor uitwedstrijden moet je bovendien eerst een gratis Uitkaart aanvragen.

Tegen het einde van de competitie zullen we via de website, e-mail en social media laten weten wanneer het mogelijk is om je seizoenkaart te verlengen. Door zo vroeg mogelijk te verlengen, profiteer je bovendien van leuke extra’s.

Kom naar de receptie van het stadion op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met een geldig identiteitsbewijs (of een foto of kopie daarvan) van beide personen. Het overzetten op een andere naam en het drukken van een nieuwe seizoenkaart kost €10.

Je kunt je gegevens (zoals adres of telefoonnummer) wijzigen door in te loggen op je account via www.fcemmen.nl/tickets. Klik daarna rechts bovenin op je naam en klik daarna links onderin op ‘Wijzig’. Voor het wijzigen van sommige gegevens dien je even contact op te nemen met de receptie via 0591-670670, [email protected] of door langs te komen.

Nee. Om lid te worden van de Kids Club (of Junior Club) ga je naar www.fcemmen.nl/jongstesupporters.

Praktische informatie rond wedstrijden

In de buurt van het stadion zijn meerdere parkeerterreinen ingericht. Hoe eerder je bij het stadion bent, des te dichterbij je kunt parkeren. Volg de instructies op van de verkeersregelaars.

Welkom! Kijk op www.fcemmen.nl/eerstekeer voor alles wat je moet weten!

Muntverkoop vindt plaats op vier verschillende punten in het stadion: op de Noordtribune aan het einde van het hoofdgebouw, op de Zuidtribune aan het begin van het hoofdgebouw, op de Oosttribune direct naast de doorgang van de tourniquets en in het Supportershome. Muntjes kosten €1,10 per stuk. Vanaf 15 minuten voor het einde van de wedstrijd is er alleen nog muntverkoop in het Supportershome. Klik hier voor het assortiment.

Glaswerk is niet toegestaan in het stadion. Je mag wel een flesje drinken mee, maar alleen zonder dop. De dop moet je weggooien voordat je het stadion betreedt.

Overig

Je vindt de fanshop in ons stadion De Oude Meerdijk aan Stadionplein 1 in Emmen, tegenover de receptie. Deze is elke werkdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt hier zowel contant als met PIN betalen.

Jazeker, via www.fcemmen.nl/webshop kom je bij onze webshop.

Vul het formulier in op www.fcemmen.nl/nieuwsbrief om je in te schrijven voor de e-mails. Heb je bij het maken van een account op www.fcemmen.nl/tickets aangegeven dat je e-mails van de club wilt ontvangen, dan hoef je eerdergenoemd formulier niet in te vullen.

Kijk op www.fcemmen.nl/jongstesupporters. Kun je het antwoord niet vinden? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via Facebook of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook zijn we op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0591-670670.