Business partners
Hoofd sponsor

Organisatie

Eric van Oosterhout, Voorzitter Naoberschap United 

Natuurlijk zit ik als burgemeester van Emmen geregeld op de tribune van de plaatselijke ‘Mannschaft’. Ik ben dol op voetbal, FC Emmen speelt goed, het stadion is gezellig en ik kom er veel leuke mensen tegen.

Maar FC Emmen is meer dan voetbal. Onder de noemer ‘Naoberschap United’ probeert de club de verbinding te leggen met de samenleving. De Betaald Voetbalclub wil wat terug doen voor de samenleving. Met mij is een aantal ‘Emmenaren’ gevraagd om hieraan invulling te geven. Volledig onafhankelijk proberen wij enerzijds middelen bijeen te brengen. En anderzijds zetten wij deze middelen in voor relevante maatschappelijke doelen. Met elkaar zoeken wij naar een zo passend mogelijke bestemming.EricvOosterhout

Dat kan bijvoorbeeld zijn voor de gezondheid van de jongeren in de regio. Maar we kunnen ook wat betekenen voor mensen die niet kunnen of mogen meedoen aan de samenleving. Wij maken het voor bedrijven eenvoudiger om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door lid te worden van Naoberschap United wordt voor bedrijven eenvoudig de mogelijkheid geboden om wat te betekenen in de samenleving.

Wij hopen dat Naoberschap United uitgroeit tot een begrip in de regio. FC Emmen en Naoberschap United: betekenisvol in de regio Zuidoost-Drenthe.

Eric van Oosterhout, Voorzitter Stichting Naoberschap United  

Missie

FC Emmen wil meer zijn dan alleen een voetbalclub en wil zich met het plan Naoberschap United meer dan ooit profileren als een vereniging die een bijzondere plek inneemt in het verenigingslandschap. Het wil veranderen van een gewone profvoetbalclub naar een profvoetbalclubplus.

Het wil de mogelijkheden benutten van een lokale, professionele voetbalorganisatie en de grote impact van het voetbal gebruiken om aandacht te geven aan MVO-projecten. Projecten, waar je je medemens mee helpt. Waarmee je eenzame mensen laat glimlachen. Projecten die een arm om een schouder bieden. Projecten die getuigen van zorg en aandacht, waarmee je deelneemt aan de maatschappij door bijvoorbeeld mensen aan een baan te helpen.

Visie

Verantwoordelijkheid in een veranderende wereld Naoberschap United gaat die aloude waarden weer in ere herstellen en deze koppelen aan de vele mogelijkheden die FC Emmen als voetbalclub met haar achterban kan bieden. Want een voetbalclub heeft immers een groot netwerk. Profvoetballers, vrijwilligers en bestuursleden van FC Emmen moeten rolmodellen zijn én hebben een verantwoordelijkheid in een veranderde wereld, vindt FC Emmen.

 

 

 

Het Bestuur

Bestuursfoto-1024x682

FC Emmen heeft in maart 2018 de Stichting Naoberschap United opgericht. De stichting is gelieerd aan de club, maar heeft een eigen stichtingsbestuur.

 

Eric van Oosterhout,
Voorzitter

Henk Eising,
Vicevoorzitter

Willem Bierens,
Secretaris

Cor van der Haar, Penningsmeester

Gezienus Evenhuis,
Algemeen Bestuurslid

Hans Boers,
Algemeen Bestuurslid

Maureen Nederhoed,
Algemeen Bestuurslid

Jan Zwiers,
Algemeen Bestuurslid

Medewerkers

Jos Schaart, Coördinator 
Email: jos.schaart@fcemmen.nl
Tel: 06-10627956
LinkedIn: Jos Schaart

Joep Hiddink, Stagiair
Email: joep.hiddink@fcemmen.nl
Tel: 06-57585688
LinkedIn: Joep Hiddink

Robin Poeste, Stagiair
Email: robin.poeste@fcemmen.nl
Tel: 06-82265326
Linkedin: Robin Poeste

Marcel Sulmann, Stagiair
Email: marcel.sulmann@fcemmen.nl
Tel: 06-43229314

Algemeen

Naam instelling: Stichting Naoberschap United

RSIN / fiscaal nummer:              858585339

Post-/vestigingsadres:                Stadionplein 1, 7825 SG Emmen

Nummer KvK:                              71114106

Beleidsplan

https://fcemmen.nl/wp-content/uploads/2018/03/Beleidsplan-Naoberschap-United.pdf

Adres
De Oude Meerdijk

Stadionplein 1
7825 SG Emmen 

Openingstijden 
De Oude Meerdijk 
ma. t/m vr. 
9.00 – 17.00 uur

Contact 
0591-670670

0591-621048
Info@naoberschapunited.nl

Social Media
F:StichtingNaoberschapUnited
I: naoberschap_united
T: NaoberschapUtd
L:StichtingNaoberschapUnited