Junior Club


De Junior Club van FC Emmen heeft een eigen Instagram account. Dit account is speciaal voor alle Junior Club-leden van FC Emmen. Alleen als lid heb je toegang tot dit account. Wij plaatsen alles wat jij als lid van FC Emmen wilt zien. Onze spelers volgen dit account ook! We volgen alle leden ook terug!

Ben jij ouder dan 16 jaar, wil je niet meedoen aan de activiteiten maar ons toch volgen op Instagram? Dat is geen probleem, je kunt gewoon lid worden van de Junior Club en dan mag je ons ook volgen! 


FC EMMEN JUNIOR CLUB

Ben jij te oud en te stoer voor de Red White Tigers en ben je toe aan nieuwe activiteiten? Dan is de Junior Club (13-16 jaar) wat voor jou!

Leer onze spelers nóg beter kennen en kom mee naar de uitwedstrijden, beleef de wedstrijden vanuit het gastenvak. Voor leden van de Junior Club zijn er leuke activiteiten, zo zullen we naar uitwedstrijden gaan en kun je FIFA spelen met onze eigen Marcel Drent!

De kosten bedragen €10,- per seizoen. Word je na 1 januari lid, dan betaal je slechts €5,- voor de rest van het seizoen, maar heb je al wel een aantal evenementen gemist.

Wil je liever een jaartje langer bij de Junior Club blijven?
Dat is natuurlijk geen probleem!

Ga voor de foto’s naar onze Instagram!