Drents Verbond

Drents Verbond

DRENTS VERBOND

Als trotse, Drentse voetbalclub met een sterke betrokkenheid in haar verzorgingsgebied wil FC Emmen het uithangbord zijn voor meer dan 90 minuten voetbal. Als Betaald Voetbal Organisatie heeft FC Emmen een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverenigingen middels het Drents Verbond.

Middels het Drents Verbond wil FC Emmen door te verbinden en te inspireren invulling geven aan de samenwerking met zeventien aangesloten amateurverenigingen. Het Drents Verbond maakt zich sterk om een sportief bolwerk te vormen in de regio Drenthe door een intensieve samenwerking op sportief, financieel, organisatorisch en maatschappelijk gebied. Zo worden er ieder seizoen diverse bijeenkomsten en kennissessies georganiseerd.


Delen

Clubpraot

Een mooie foto delen van een voetbalwedstrijd? Een stukje nieuws op de website van FC Emmen als Drents Verbond vereniging? Of wellicht je column die wordt gelezen door leden, bestuursleden en vrijwilligers van het Drents Verbond? Clubpraot biedt leden, stakeholders, bestuursleden en vrijwilligers van alle Drents Verbond verenigingen die mogelijkheid!

Insturen is mogelijk via ons formulier.


Scheidsrechtersvereniging HZOD (11-09-2018) –
HZOD continueert ontwikkeltraject scheidsrechters

Scheidsrechtersvereniging HZOD (20-09-2018) –
Dick Lukkien laat scheidsrechters flink in het zweet werken

Scheidsrechtersvereniging HZOD (18-10-2018) –
Leerlingen CSG in Beilen gaan ‘fluitend’ naar de top

Scheidsrechtersvereniging HZOD (21-10-2018) –
Landelijke primeur met AXIWI headsets krijgt vervolg bij het PWT

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking over het Drents Verbond en ziet u deze graag beantwoord worden door FC Emmen? Vul dan onderstaand formulier in. Inzendingen voor Clubpraot mogen ook via dit formulier ingezonden worden.


Leden

vv sjs
vv sleen
vv ehs 85
logo-drenthina
vv-de-weide
SC Erica
COVS
svv-04(2)
logo_svbo
logo-vv-emmen
logoraptim
DZOH_Logo_
logo-bde
120_achilleslogo
vv-beilen-logo-dev-01
rolderboys-logo-kleur_400x400
FC-Klazienaveen

Partners

VTON logo