Drents Verbond

DRENTS VERBOND

Drenthe is trots op FC Emmen en FC Emmen is trots op Drenthe. Mede daarom wil de club zich middels FC Emmen Naoberschap inzetten voor de regio en daarmee dus ook voor de regionale voetbalverenigingen. Zij zijn verenigd in het Drents Verbond.

FC Emmen wil verbinden en inspireren op zowel voetbaltechnisch- als maatschappelijk gebied. Via het Drents Verbond wordt op sportief, financieel, organisatorisch en maatschappelijk gebied samengewerkt met amateurverenigingen in de regio.

Activiteiten

Themabijeenkomsten
Er worden themabijeenkomsten georganiseerd met verschillende thema’s als onderwerp. Van het verduurzamen van de verenigingsaccommodatie tot het opleiden van scheidsrechters via een cursus, maar ook het organiseren van een voetbaltechnische bijeenkomst waarbij bijvoorbeeld het opleiden van jeugdspelers centraal komt te staan. Zo kunnen voetbalclubs op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, van elkaar leren en samen doorgroeien.

Wedstrijdbezoeken
Net zoals vorig seizoen krijgen alle Drents Verbond-verenigingen ook dit voetbalseizoen de mogelijkheid om, met voorrang, een thuiswedstrijd van FC Emmen bij te wonen. Ondanks dat elke thuiswedstrijd van FC Emmen is uitverkocht vinden wij het belangrijk dat leden van een Drents Verbond-vereniging de mogelijkheid krijgen om eens een thuiswedstrijd van FC Emmen te bezoeken. Binnenkort krijgen alle onderstaande deelnemende voetbalverenigingen weer de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een wedstrijdbezoek op De Oude Meerdijk tijdens een thuiswedstrijd van FC Emmen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking over het Drents Verbond en ziet u deze graag beantwoord worden door FC Emmen? Vul dan onderstaand formulier in.

Leden

120_achilleslogo
COVS
DZOH_Logo_
vv ehs 85
FC-Klazienaveen
SC Erica
logo_svbo
svv-04(2)
vv-beilen-logo-dev-01
vv-de-weide
logo-drenthina
logo-vv-emmen
logoraptim
vv sjs
vv sleen