Terug naar overzicht Terug

Uniek FC Emmen-shirt nu te koop!


Je hebt het vast wel meegekregen. We mogen (nog) niet met EasyToys op ons shirt voetballen maar wij geven niet op. En vanaf nu kun jij dit collector’s item bestellen!


Samen met EasyToys zijn we gestart met de verkoop van speciale shirts, namelijk met EasyToys op de borst en het hartje van EasyToys om #HIERKOMIKWEG op de achterkant van het shirt. Hierboven zie je hoe dit eruit ziet. Het shirt kost (net als een gewoon shirt) € 60,- voor een volwassen maat.

Wel of niet op ons wedstrijdshirt: dit unieke shirt is alleen te bestellen tot en met donderdag 24 september 16.00 uur en zal na acht weken worden geleverd. Aanvankelijk zou bestellen tot dinsdag 22 september mogelijk zijn, maar omdat dit collector’s item zó populair is, hebben we er twee dagen aan vastgeplakt!

Als EasyToys wél op het wedstrijdshirt mag, zal het shirt alleen verkocht worden met EasyToys op de borst maar zonder het hartje om #HIERKOMIKWEG. Dit shirt blijft dus uniek en eenmalig te bestellen. Komt EasyToys niet op het shirt? Dan is dit shirt nóg unieker!

Bestel nu jouw collector’s item via onderstaand formulier!

Let op: heb je eerder al een shirt besteld via www.fcemmen.nl/tenue? Dan heb je een e-mail van ons ontvangen waarmee je jouw huidige bestelling kunt wijzigen.

Bestellen