Terug naar overzicht Terug

Bestel nu de nieuwe wedstrijdkleding!


Het lange wachten op onze nieuwe tenues is voorbij!

Ons nieuwe thuisshirt blijft uiteraard rood-wit-rood met Drentse accenten. Het nieuwe uittenue is blauw, de kleur die jullie als supporters hebben gekozen. Natuurlijk met rood-witte accenten, de kleuren en kenmerken van Drenthe.

Een mooi nieuw detail is toegevoegd aan de binnenkant van de kraag. Hier staat nu ‘Wie döt mij wat’, zoals bekend uit Op Fietse van Skik.

We hebben lang moeten wachten omdat we achter de schermen druk bezig zijn met de invulling van het hoofdsponsorschap. Maar omdat we vanavond onze eerste wedstrijd in ons nieuwe tenue spelen, willen we jullie niet langer laten wachten. Daarom is de nieuwe wedstrijdkleding nu hier te bestellen, de eerste levering zal zijn rond medio oktober. We hopen op jullie begrip en we hopen dat jullie het, net als wij, fantastische tenues vinden!


Shirt zonder hoofdsponsor

Bestel hieronder het nieuwe tenue. Je hoeft nog niet te betalen, dat doe je bij het afhalen (tenzij je het shirt wil laten bedrukken).

Je hebt daarbij nu de unieke mogelijkheid om het nieuwe tenue te bestellen zonder hoofdsponsor! Als er een nieuwe hoofdsponsor bekend is, kun je het logo van de hoofdsponsor er alsnog gratis op laten drukken.

Je kunt ook aangeven dat je het shirt met ingeprinte hoofdsponsor wil, mocht er vóór oktober een nieuwe hoofdsponsor bekend zijn.

Bedrukking op het shirt

Wil je het shirt nu al bestellen met eredivisiebadge, naam of rugnummer? In dat geval moet je het het shirt nu al online betalen.

Bestel hieronder jouw tenue!

Let op: de levertijd is momenteel 10 weken.

Prijzen
Shirt senior: €60,00
Shirt junior: €50,00
Broekje senior: €24,99
Broekje junior: €19,99
Kousen senior: €15,00
Kousen junior: €13,00

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn