Winst voor B- en C-jeugd van FC Emmen

De Graafschap B1-FC Emmen B1 0-1
FC Emmen B1 coach Hans Kamphuis omschreef de wedstrijd als ‘onvoorstelbaar slecht’, maar was uiteraard verguld met het feit de drie punten mee naar huis te kunnen nemen. De gouden treffer viel al in de tiende minuut via een treffer van Luciano Slagveer. Na een half uur kreeg de Emmer spits nog een kansje maar kon die niet in een doelpunt omzetten. Na de pauze oefende De Graafschap veel pressie uit en FC Emmen deed weinig anders dan de vloedgolf proberen tegen houden. Dat lukte tot het einde toe en in de slotfase  waren er nog mogelijkheden voor Slagveer en Dilan van Bree. Kort voor tijd werd de mogelijke gelijkmaker van De Graafschap wegens buitenspel afgekeurd. FC Emmen zwijnde omdat het een foutieve beslissing was maar die moest natuurlijk worden aanvaard.
FC Emmen B1: Zinger; Streutker, Poelstra, Fokkens, Westebring, Van Bree, Heerkes, IJzerman, Slagveer, Slip (47. Hindriks), Beijering (36. Bas).

FC Omniworld C1-FC Emmen C1 0-1
Danny Bouws werd de matchwinner met een goal in de 33e minuut na een vloeiende aanval waarbij Reza Hosseini de assist voor zijn rekening nam. Een klein kwartiertje daarvoor had Kay Schraa de kans om de openingsgoal te scoren maar was iets te gehaast toen hij oog-in-oog met de Almeerder sluitpost kwam te staan. FC Emmen C1 speelde vanuit een goede organisatie en gaf nauwelijks kansen weg. Na de pauze was FC Omniworld zo op het oog dominanter maar  de Emmenaren hielden de verdediging goed gesloten. Kay Schraa lepelde in de slotfase de bal over de doelman maar zag zijn inzet nog van de doellijn worden gehaald.
FC Emmen C1: Kortman: Hosseini, Jonkers, Strating (65. Meijer), IJzerman, Ots, Bouws, Warmolts, Streutker (50. Rasevic), Schraa, Huser.

Twente Heracles D1-FC Emmen D1 6-0
De nederlaag op zich was niet helemaal onverwachts maar het verschil was minder groot dan de uitslag doet vermoeden. De Twentenaren hadden wel een beter ingespeeld elftal dan de Emmenaren die nog moeten wennen aan dit niveau. Twee foutjes waren voldoende om tot een 2-0 ruststand te komen. In de tweede helft toonde FC Emmen zich gelijkwaardig maar kreeg een tegenslag te verwerken toen Twente Heracles uit een benutte strafschop op 3-0 kwam. Daarna werd FC Emmen D1 tot twee maal toe een duidelijke strafschop onthouden waarna het verzet brak en de thuisclub naar een hoge 6-0 uitslag kon uitlopen.
FC Emmen D1: Schrik: Arends (31. Nijkamp), Grave, Spaans (31. Meinderts), Van Dijk (31. Baas), Berens, Boer (31. De Vos), Spijodic, Osasso, Heerkes (31. Greve), Azarkan.