Winst Emmen C1: A1 en B1 verliezen

Emmen A1-Vitesse A1 1-2
De overwinning kwam terecht bij de ploeg die het beste voetbal speelde en dat was Vitesse. De Emmenaren hielden in de eerste helft goed stand zonder echter zelf gevaarlijk te worden. Alleen een goede actie van Emiel de Vries wiens voorzet door Daniel Manning net niet afgewerkt kon worden leek er wat op. De Arnhemmers bezorgden Emmen doelman Sander Danes redelijk veel werk maar hij werd toch niet erg in verlegenheid gebracht.
De tweede helft begon slecht voor Emmen toen al in de derde minuut Vitesse-spits Umran Bozbiyik zo maar door het centrum raak kon schieten: 0-1. Toen diezelfde speler er in de 67ste minuut 0-2 van maakte, was het natuurlijk een gelopen koers. Wel kwam Emmen zes minuten voor tijd nog dichterbij toen Emiel de Vries een vrije trap langs international doelman Armand van den Top knalde maar een slotoffensief zat er niet meer in.
Opstelling Emmen A1: Danes; Jarno Voorintholt, Doorn, Schenkel, Klaassens; Bosman (16. Benali), Boelen (66. Schonewille), Van Eken (66. Wever); Manning, Bugera, De Vries

Fortuna Sittard B1-Emmen B1 3-0
Beide clubs verkeren in degradatiegevaar maar dat werd blijkbaar onvoldoende door de Emmenaren beseft. Ondanks dat het duel een cruciaal karakter had werd er niet agressief genoeg gevoetbald, iets wat de thuisclub wel deed. In de eerste helft werd er niet gescoord en kreeg Emmen een paar mogelijkheden. Zo werd in de 18de minuut een schot van Martijn Kamps uit de hoek geplukt terwijl op slag van rust Bjorn Zwikker een teentje te kort kwam om een voorzet van Jurnel Rojer af te kunnen ronden.
In de tweede helft ging Emmen opnieuw te slap van start en dat werd in de derde minuut afgestarft door een doelpunt van Michele Zotti. Vijf minuten later verhoogde zijn teamgenoot Eorea tot 2-0. Onder leiding van Harm Hindriks probeerde Emmen toen de bakens te verzetten. De Emmer verdediger zag een schot via de lat overgaan en gaf kort daarop Zwikker een goede kans. De inzet van laatstgenoemde werd evenwel van de doellijn gehaald. In de 74ste minuut scoorde Zotti zijn  tweede goal van de wedstrijd waardoor de kans op minimaal een gelijkspel voor Emmen definitief was vervlogen.
Opstelling Emmen B1: Eulink; Balsala, Otten (10. De Roo), Hindriks, Guchelaar; Hoolsema (55. Pot), Kamps, Zwikker; Jesper Voorintholt, Bruinsma, Rojer (55. Boer)

Emmen C1-Vitesse C1 2-1
Een opmerkelijke prestatie van Emmen C1 dat kampioenskandidaat Vitesse een nederlaag toebracht. In de vijfde minuut leek het er even op dat de bezoekers hun hoge klassering snel waar zouden maken. Vitesse kreeg een strafschop toegewezen nadat een Emmenaar hands had gemaakt. Doelman Lennon Ebeltjes verrichte evenwel een heldendaad door de inzet te keren. Tien minuten later kwam de thuisclub vervolgens wel op voorsprong door toedoen van Doze Manuel. Het was een aardig kijkspel met kansen over en weer dat naarmate het duel vorderde op een gelijkspel leek uit te draaien. Opnieuw Doze Manuel stak daar echter een stokje voor door kort voor het einde de winnende en luid bejubelde 2-1 op zijn naam te brengen.
Opstelling Emmen C1: Ebeltjes; Gortz (Bakker), Dekker, Zuidberg, De Jong, Siekman, Wakker, Nouri, Johannis, Dost, Manuel.

Emmen D1-GRC Groningen D1 4-1
Emmen D1 nam revanche voor de in Groningen geleden 3-1 nederlaag. Opmerkelijkste speler was Aaron Petstra die in de tweede helft een hattrick scoorde.
In de eerste twintig minuten kreeg Emmen diverse mogelijkheden via Rick ten Voorde, Jori Bouws en Dries-Jan Bal maar de Groningse doelman bleef keurig overeind. GRC nam daarna zelfs de leiding uit een vrije trap ineens maar op slag van rust bracht Rick ten Voorde na voorbereidend werk van Bouws en Ruben Hoek de partijen weer in evenwicht. In het eerste kwartier na de doelwisseling werd er niet gescoord en daarna was het de wedstrijd van Aaron Petstra. Na aangeven van Wouter Beijering en twee maal Rick ten Voorde zette hij de 4-1 eindstand op het wedstrijdformulier.
Opstelling Emmen D1: Blanken (45. Koops), Hoff (35. Mensinga), Kazantzis, Rog, Pieters, Bal (31. Stevens), Hoek (37. Beijering), Caria (37. Petstra), Yzerman, Ten Voorde, Bopuws.