Terug naar overzicht Terug

Wim Beekman genomineerd voor Emmenaar van het Jaar 2018


FC Emmen-directeur Wim Beekman is genomineerd voor de Academie Mercuur – Emmenaar van het Jaar 2018 van de ZuidOosthoeker, een jaarlijkse verkiezing waarin lezers van de regionale krant hun stem uitbrengen op iemand die woonachtig is in Emmen. Zijn nominatie is nauw verbonden aan de prestaties van FC Emmen, in het bijzonder de promotie naar de eredivisie.


Ruim vijf jaar geleden werd Beekman aangesteld als algemeen directeur. Sindsdien is de club op zowel financieel als sportief gebied stabiel gegroeid.

“De nominatie voor Emmenaar van het Jaar 2018 voelt wel als een eer, maar ik zie het vooral als een prijs voor de hele club. We zijn de afgelopen jaren echt goed bezig. We zijn een weg ingeslagen houden daaraan vast. Dan zie je wat er kan gebeuren,” aldus Beekman over de nominatie.

Naast algemeen directeur bij FC Emmen is hij ook actief bezig met andere activiteiten en evenementen in de regio, zoals Emmen on Ice op het Raadhuisplein en het Hello Festival bij de Grote Rietplas.

Je kunt stemmen op de Emmenaar van het Jaar 2018 via de website van de ZuidOosthoeker. De andere genomineerden zijn Jans Jagt, Justin Haak, Jeany Veras en Gerald Janse.