Terug naar overzicht Terug

Luuk Jans door naar volgende ronde eDivisie!


Het eerste seizoen van FC Emmen-eSporter Luuk Jans in de edivisie verloopt tot nu toe uitstekend! Hij won de laatste wedstrijd in poule A met 6-2 van Bryan Hessing (Heracles Almelo). Daardoor is hij tweede geworden in de poule en gaat hij door naar de volgende ronde van de edivisie. Ajax werd groepswinnaar.


Tegenstander Hessing is een gevestigde naam in de wereld van eSports. Maar Jans was de laatste weken goed in vorm en dat leidde in de eerste wedstrijd tot een 0-5 overwinning. In de return verloor hij met 1-2, waardoor er over twee wedstrijden een 6-2 overwinning werd geboekt.

Na de eerste partij was de wedstrijd al grotendeels gespeeld. Via Ronaldo, Neymar, Pelé en Eusebio (2x) scoorde Jans maar liefst vijf keer, zonder een tegentreffer te incasseren. In de tweede partij kwam Heracles Almelo beter aan voetballen toe, maar wist slechts twee keer te scoren. Jans scoorde nog één keer met Ronaldo.

Opstelling FC Emmen: De Gea; Juanfran (Walker), Ferdinand, Maldini, Tierney; Vieira, Gullit, Pelé; Neymar, Ronaldo, Ronaldinho (Cruijff).

Bekijk hier de volledige wedstrijd tegen Heracles Almelo!