Terug naar overzicht Terug

Welkom Reuven!


Reuven Niemeijer (23) speelt dit seizoen voor FC Emmen. De middenvelder wordt gehuurd van Heracles Almelo, waar hij vorig seizoen een belangrijke rol vervulde.


Niemeijer speelde in de jeugd voor BWO en Quick ’20. In 2016 tekende hij een contract bij Heracles Almelo, waar hij in 36 eredivisiewedstrijden elf keer scoorde. Tijdens de oefenwedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Emmen in de voorbereiding van dit seizoen, scoorde Niemeijer vanaf de stip het enige doelpunt.

Directeur Ben Haverkort over de nieuwe aanwinst: “Door het vertrek van Cas Peters hebben we doelpunten ingeleverd. Reuven kan dat opvullen, als middenvelder met veel diepgang en scorend vermogen.”

Niemeijer is onder de indruk van het spel van de Emmenaren tot nu toe: “In de voorbereiding en in de start van de eredivisie werd al duidelijk dat FC Emmen een goede ploeg heeft, dat heb ik van heel dichtbij kunnen zien. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een historisch seizoen en ik hoop dat ik met goed spel en doelpunten belangrijk kan zijn voor de club.”

reuven niemeijer fc emmen
Foto: Gerrit Rijkens