Terug naar overzicht Terug

Blog: Volg onze internationals!


In deze blog houden we je dagelijks op de hoogte van onze internationals. We updaten deze pagina iedere dag met nieuws en foto’s!

Volg Kjell, Easah en Jafar op Instagram!


kjell scherpen fc emmen oranje onder 19Kjell Scherpen, 4 september:
Oranje Onder 19 heeft twee trainingen in Engeland achter de rug. In de ochtend stond een krachttraining op het programma, in de middag volgde een tactische training voor de wedstrijd tegen Engeland Onder 19 op woensdag om 16:00 uur.

Easah Suliman, 4 september:
Na een ochtendtraining met Engeland Onder 20 hadden de spelers eerst even rust. Na tactisch overleg over Zwitserland, de tegenstander komende donderdag, werd er in de middag technische training. Daarna konden de spelers tot rust komen in het zwembad.

Kjell Scherpen, 5 september:
Oranje Onder 19 heeft de oefenwedstrijd tegen Engeland Onder 19 met 4-1 verloren op het St. George Park in Burton upon Trent. Kjell kwam zelf niet in actie, zaterdag in Uden tegen Tsjechië Onder 19 wel! De spelers werken nu nog een training af.

jafar arias fc emmen curaçaoJafar Arias, 5 september:
De nationale ploeg van Curaçao had een ochtendtraining, gevolgd door een lunch op het strand. Om 19:00 uur werd er opnieuw getraind, waarna Jafar en zijn teamgenoten opnieuw op het strand konden eten.

Easah Suliman, 6 september:
In Burton upon Trent, waar gisteren Oranje Onder 19 nog speelde, stond de wedstrijd Engeland Onder 20 – Zwitserland Onder 20 op het programma. De Engelsen, met Easah op de bank, wonnen met 2-0.

Kjell Scherpen, 6 september:
Na het gezamenlijke ontbijt werd er weer getraind. In de middag de koffers gepakt en weer terug naar Nederland.

Kjell Scherpen, 8 september:
In Uden heeft Oranje Onder 19 met maar liefst 5-1 gewonnen van Tsjechië Onder 19. Het leek er lange tijd op dat Kjell tijdens zijn debuut de nul zou houden, maar in de 86ste minuut scoorden de Tsjechen toch nog. Toch kan hij terugkijken op een mooi debuut!

Easah Suliman, 10 september:
Met Easah in de basis heeft Engeland Onder 20 een vriendschappelijk duel in Katwijk met 3-1 verloren van Oranje Onder 20.

Jafar Arias, 11 september:
Curaçao heeft met maar liefst 10-0 gewonnen van Grenada in de CONCACAF Nations League. Jafar kwam niet in actie, maar vond het toch een geweldige ervaring!

kjell scherpen oranje onder 19 8 september 2018 tsjechie