Uitslagen jeugd: Overwinningen voor alle teams

Alle jeugdteams die zaterdag in actie kwamen hebben gewonnen. Onder 13 pakte de eerste competitiepunten, de andere teams wonnen in de beker.

FC Emmen O15 – VV Emmen JO15-1 9-0
De wedstrijd tegen buurman en derdedivisionist VV Emmen JO15-1 was vanaf de eerste minuut eenzijdig. Doelman Niels Roewen hoefde niet in actie te komen, daar waar zijn collega-doelman Zouaoui aan de overkant uitgebreid in actie kwam. Met rust stond het 4-0 voor de ploeg van trainer/coach Ruud Jalving, na rust werd de score uitgebreid tot 9-0. Woensdag komt onder 15 opnieuw in actie voor de beker, dan in een uitwedstrijd tegen HZVV JO15-1.

Raptim JO15-1 – FC Emmen O14 1-3
In een onrustige eerste helft wist Mats Kartodijojo in de 35ste minuut de score te openen op aangeven van Jan Doldersum. Na rust kwam Raptim echter snel terug tot 1-1. Na deze gelijkmaker werd FC Emmen onder 14 dominanter tegen het positief spelende Raptim JO15-1 en wist men via doelpunten van Daan Joesten en opnieuw Mats Kartodijojo de wedstrijd naar zich toe te trekken.

FC Emmen O13 – JVOZ O13 2-1
De ploeg van trainer/coach Kenny Koning had het lastig tegen de ploeg uit Vlissingen. Na 14 minuten strafte de spits van JVOZ onder 13 slordig opbouwen aan de Emmer zijde af en moesten de Emmenaren in de achtervolging. De gelijkmaker volgde snel, want enkele minuten later kopte Taron Ruigrok een voorzet binnen. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar, maar de thuisploeg trok toch aan het langste eind. Vlak voor tijd kregen de Emmenaren een strafschop, die werd benut door opnieuw Taron Ruigrok. De eerste drie punten zijn daardoor binnen voor FC Emmen onder 13.