Terug naar overzicht Terug

Scheidsrechters trainen op Eredivisie-niveau met Dick Lukkien


Emmen – Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft op dinsdag 18 september a.s. een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe.

De training in het stadion van FC Emmen begint om 19.15 uur en duurt tot 20.15 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de club-scheidsrechters, club-assistenten en KNVB-scheidsrechters welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’ achter de Oost-tribune.

Na afloop van de training zal Ben Haverkort, directielid van FC Emmen, een lezing verzorgen over zijn werkzaamheden bij FC Emmen én uiteraard over zijn profcarrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. Verder zal Haverkort in zijn toespraak zijn visie geven over de toekomstige ontwikkelingen binnen de kersverse Drentse eredivisionist.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze speciale gasttraining en lezing bij te wonen. Belangstellenden die niet willen deelnemen aan de training, maar wel de lezing van Ben Haverkort willen bijwonen, kunnen zich melden in het clubhuis ‘De Meerfluit’. De lezing start om 20.45 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis.

Kijk voor meer info over de HZOD op: http://www.covshzodrenthe.nl