Terug naar overzicht Terug

Vier Sinterklaas bij FC Emmen!


Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Kids Club The Red White Tigers speciaal voor haar jongste fans het FC Emmen Sinterklaasfeest. Wil jij ook naar het sinterklaasfeest en deelnemen aan heel veel andere leuke activiteiten gedurende het seizoen? Word dan nu lid voor slechts €10 voor het hele seizoen!


De Sint, FC Emmen en de Kids Club gaan er weer een geweldige middag van maken met veel leuke activiteiten. We nodigen alle jonge leden van FC Emmen Kids Club graag uit op woensdag 28 november vanaf 14:30 uur bij ons sinterklaasfeest in stadion De Oude Meerdijk.

Wat kun je verwachten van het sinterklaasfeest?
– Voetbal- en sinterklaasspelletjes in het stadion van FC Emmen
– FIFA 19 spelen met de eSporter van FC Emmen: Luuk Jans
– Meet and greet met de spelers van FC Emmen
– En natuurlijk krijgt iedereen een FC Emmen-cadeau van de Sint, maar wat dat is, blijft nog een verrassing

Het sinterklaasfeest is voor alle Kids Club-leden tot en met 10 jaar. Voor alle leden van 11 of 12 jaar zullen we dit seizoen nog een andere leuke activiteit organiseren.

Kom je ook naar ons sinterklaasfeest? Klik dan hier om je op te geven!

Om erbij te kunnen zijn dien je natuurlijk wel lid te zijn van The Red White Tigers, dit kost slechts €10 per seizoen. Naast het sinterklaasfeest organiseert de Kids Club van FC Emmen nog tal van andere leuke activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Ook heb je de kans om samen met jouw favoriete speler op te lopen bij een wedstrijd.

Wil je ook lid worden? Klik dan hier!