Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop PSV – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen PSV is geopend! Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop bij de receptie sluit op vrijdag 19 oktober om 15:00 uur. Online kun je nog tot zaterdag 20 oktober 02:00 uur tickets kopen.


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen!

Het is vrij vervoer voor PSV – FC Emmen, maar openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15 online of bij de infobalie. Je moet verplicht betaald parkeren in het gastenvak, klik hier voor het parkeeradvies.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Koop je een busticket en besluit je tóch om met de auto te gaan, dan word je geweigerd bij het gastenvak en kun je niet het stadion in.

Het stadion is geopend vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze kun je op de wedstrijddag omwisselen voor je toegangskaart bij het gastenvak in Eindhoven.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!