Verlies FC Emmen JO17 bij FC Twente

FC Emmen onder 17 heeft het moeilijk in de eerste divisie Hoog. Het neemt daar momenteel de achtste plaats in, van de tien teams, na de duidelijke 4-0 nederlaag bij FC Twente onder 17. In de najaarscompetitie eredivisie was nog met 2-1 van dezelfde tegenstander gewonnen.

De thuisclub kwam goed uit de startblokken en nam al in de zesde minuut een 1-0 voorsprong. FC Emmen kwam niet in de wedstrijd en was in alle opzichten een maatje te klein voor de Tukkers. Na een kwartier spelen werd de voorsprong van de thuisploeg verhoogd tot 2-0 en zeven minuten voor de doelwisseling werd de Emmer doelman Yme Meier voor de derde maal gepasseerd.  FC Emmen kreeg ondanks het matige spel een tweetal kansen, maar ook voor de goal van de tegenstander was er weinig scherpte. Na de rust was het alleen maar tegenhouden voor de Emmenaren. Ondanks een aantal grote kansen voor de Tukkers bleef de 3-0 lang op het scorebord staan. De scherpte was er bij FC Twente ook een beetje af. Pas in de 78e minuut werd de stand op 4-0 gebracht.

FC Emmen JO17: Yme Meijer, Bjorn Klaassens (61. Rowin Schuiling), Jordy Luchies, Dave Funke, Tom Bosman, Mart Bloeming (41. Emiel de Vries), Jelmer Keen (41. Lars Dijk), Ben Scholte (58. Toine Slor), Bjørn Plaggenborg, Job Vermeulen, Jeroen Welles (71. Leon Draisma).