Terug naar overzicht Terug

Update Soep op de Stoep: al ruim 4.500 koppen gedoneerd


Dankzij de vele donaties van supporters en andere partijen hebben FC Emmen en Soep op de Stoep inmiddels een bedrag opgehaald voor ruim 4.500 koppen soep! In totaal kunnen er 8.000 lichtjes en dus koppen soep gekocht worden. De koppen soep worden op 1, 2 en 3 maart rondgebracht bij verschillende mensen in het verzorgingsgebied van FC Emmen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in tijden van corona.

Mensen kunnen via onderstaand formulier een lichtje kopen (dat symbool staat voor één kop soep) voor in het stadion. Tijdens FC Emmen – PEC Zwolle op zaterdag 20 februari zal de opbrengst van de actie zichtbaar zijn: 8.000 lichtjes vullen stadion De Oude Meerdijk. Voor iedere verkochte kop soep brandt er een lichtje op een stoel in het stadion.  

Naast de provincie Drenthe, de drie gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden en Omroep MAX draagt ook de school voor praktijkgericht onderwijs in Emmen, PRO Emmen, de soepactie van FC Emmen en Soep op de Stoep een warm hart toe. Leerlingen van PRO Emmen maken onder leiding van docent Thom Visser ruim 100 liter soep voor de actie! FC Emmen bedankt PRO Emmen hartelijk voor hun bijdrage tijdens dit maatschappelijke initiatief.

Koop via onderstaand formulier een lichtje in stadion De Oude Meerdijk én daarmee ook een kop soep voor iemand die het in deze periode goed kan gebruiken.

Meedoen