Terug naar overzicht Terug

Update seizoenkaarten


De seizoenkaartverlenging gaat op dinsdag 1 juni om 14.00 uur van start. Inmiddels hebben bijna alle seizoenkaarthouders aan de club laten weten wat ze willen met de tegemoetkoming. We zijn blij te zien dat de supporters de club massaal blijven steunen en dat verreweg het grootste gedeelte van de seizoenkaarthouders afziet van de tegemoetkoming en de club onvoorwaardelijk blijft steunen.

En nadat op 20 mei bekend werd dat we komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie gaan spelen, zijn er maar liefst 750 seizoenkaarten aangevraagd via de wachtlijst.

Kortom, we gaan met z’n allen wederom voor een vol stadion De Oude Meerdijk. Schouders d’r onder en #SamenTerug!


Seizoenkaartverlenging

Dinsdag 1 juni om 14.00 uur start de seizoenkaartverlenging. Houd daarbij rekening met het volgende:

  • Je kunt alleen je seizoenkaart verlengen als je hebt aangegeven wat je wil qua tegemoetkoming. Heb je dat nog niet gedaan? Geef het dan door via www.fcemmen.nl/tegemoetkoming.
  • De 20% korting waar iedere seizoenkaarthouder recht op heeft (10% loyaliteitskorting en 10% KKD-korting) dien je zelf aan te zetten. Dit doe je door bij het afrekenen de kortingscodes die we je per e-mail sturen te gebruiken. Uiteraard is het mogelijk om te verlengen zonder de korting en het geld aan de club te schenken. De korting toevoegen is je eigen verantwoordelijkheid. Heb je jouw seizoenkaart zonder korting verlengd, dan is het achteraf niet mogelijk om die korting alsnog terug te vragen.
  • Het verlengen van je seizoenkaart doe je online. Je ontvangt een directe link naar de verlenging per e-mail. Het is niet mogelijk om naar het stadion te komen om je seizoenkaart te verlengen, tenzij je van tevoren een afspraak hebt gemaakt. Dit kun je doen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0591-670670.

Ga voor alle informatie over seizoenkaarten naar www.fcemmen.nl/samenterug.

Wachtlijst seizoenkaarten

Na de verlengingsperiode zullen we vanaf maandag 28 juni op basis van de wachtlijst bekijken welke supporters in aanmerking komen om een seizoenkaart te kopen. Het aantal beschikbare seizoenkaarten is afhankelijk van het aantal niet-verlengde seizoenkaarten, omdat de seizoenkaarten vorig seizoen uitverkocht waren.

Wil je ook een (extra) seizoenkaart? Zet jezelf dan op de wachtlijst!