Terug naar overzicht Terug

Terugblik FC Emmen Rally


Afgelopen zaterdag stond de FC Emmen Rally op de agenda! Meer dan 100 sponsoren reden met 50 uiteenlopende auto’s van oldtimers, nieuwe sportauto`s en motoren een prachtige route door ons prachtige Drenthe.

De dag begon met een fotomoment van auto en bestuurders op het veld van De Oude Meerdijk om vervolgens te vertrekken naar de eerste checkpoint bij Wildlands Adventure Zoo. De deelnemers reden achter de schermen langs de dierenverblijven en poseerde voor een gigantische fotowand. Bij vertrek naar checkpoint twee ontving iedereen een goodiebag.

Op weg naar Hotel Restaurant Hegen in Wezup, waar een ieder werd getrakteerd op warme gehaktballen, reden de auto’s door de mooie dorpen Noord-Sleen, Zweeloo en Aalden. 

In Orvelte stonden twee dames van Maxi Wax Emmen langs de route klaar om de voorruiten van de deelnemers te wassen. Helemaal spic en span arriveerden de deelnemers bij Restaurant de Ar in Westerbork waar een ouderwets lekkere bonenschotel met stroop op hen stond te wachten.       

Met een volle buik vervolgde een ieder de route naar Drouwen. De stoet trok door onder andere Elp, Schoonloo en de bossen bij Papenvoort om vervolgens bij Robin Hood Ribhouse in Drouwen te stoppen voor een trio van wraps. 

Via Bronneger en Buinen kwam de route uit bij Diner-Café Bussemaker in Exloo. Hier kon men genieten van bitterballen en een (alcoholische) versnapering.

De laatste etappe ging richting Emmen. Bij Oldtimer Garage Misker in Emmen konden de deelnemers zich, onder het genot van een biertje en een wijntje, vergapen aan exclusieve oldtimers.

We kijken terug op een geweldige dag! Hieronder een mooie foto-impressie van de dag.

Wij willen de hierboven genoemde sponsoren nogmaals bedanken!

De FC Emmen Rally: een geweldig evenement om jaarlijks op onze evenementenagenda te zetten!