Terug naar overzicht Terug

U kunt onze rug op! Koop een kans om rugsponsor te worden!


Laat de volgende tegenstander uit Limburg maar komen! De jongens van trainer Joop Gall hebben tegen de Limburgse tegenstanders dit jaar namelijk duidelijk de smaak te pakken. Zo werden in het nog prille seizoen achtereenvolgens al VVV Venlo (1-4, uit), MVV Maastricht (6-0, thuis) en Fortuna Sittard (1-8, uit) met eclatante uitslagen aan de zegekar gebonden. En laat nu uitgerekend Roda JC de eerstvolgende ploeg zijn die de JENS Vesting komt bezoeken! De degradant uit Kerkrade is momenteel één van de koplopers, waardoor er aanstaande vrijdag 7 november, aanvang 20.00 uur, sprake is van een heuse topper! FOX Sports heeft dan ook besloten om deze wedstrijd live op de televisie uit te zenden. En nu kunt u tijdens deze wedstrijd onze rug op!


Koop een kans om onze nieuwe Rugsponsor te worden Neemt u het onderstaande sponsorpakket af dan koopt u naast de inhoud van het pakket ook nog eens één kans om voor de rest van het seizoen met uw bedrijfsnaam en/of logo op onze wedstrijdshirts (rugpositie boven het rugnummer) te prijken. Ziet u het al voor u Juichende FC Emmen-spelers lopen na een doelpunt van de camera weg, met uw reclame prominent in beeld en dat allemaal live op tv! Of die prachtige foto in Het Dagblad van het Noorden Mooiere reclame kunt u zich toch niet wensen Ook in samenvattingen zal u regelmatig in beeld zijn.

Wij verkopen maximaal 25 pakketten, waardoor u een kans heeft van maar liefst 1 op 25. Donderdag 6 november om 15.00 uur zal een notaris de winnaar bekendmaken, daarna zal uw reclame razendsnel worden aangebracht en vrijdagavond bent u al live op de televisie, op de ruggen van onze spelers te bewonderen. U kunt dus al snel onze rug op!
Het sponsorpakket: 
*minuut led-reclame* op tv-positie tijdens FC Emmen-Roda JC op 7 november 
*minuut led-reclame op tv-positie tijdens FC Emmen-Almere City FC op 1 december 
*beide wedstrijden zijn live op FOX Sports op tv. 
*minuut (4×15 sec.) led-reclame kost normaal € 275,- exclusief btw per wedstrijd 
*voor beide wedstrijden 2 extra business-kaarten** en een extra P1 parkeerkaart. 
*tijdens beide wedstrijden een naamsvermelding op het interne tv-circuit, de Nieuwsbrief en op het opstellingsformulier, alsmede op de FC Emmen Clubpagina 
*tijdens de competitie 2014-2015 voor een wedstrijd naar keuze een 3-gangendiner voor 4 personen 
aan het einde van het seizoen een gesigneerd, ingelijst shirt van een speler naar keuze 
*sponsorbijdrage éénmalig € 1.000,- exclusief btw

*U neemt het sponsorpakket af en koopt daarmee een kans van maar liefst 1 op 25. De winnaar is voor de rest van het seizoen Rugsponsor voor zowel het thuis- als het uit-tenue. Wint u niet dan heeft u nog steeds niets verloren aangezien uw reclame gedurende twee wedstrijden prominent in beeld zal zijn tijdens een live-uitzending, u twee keer twee extra business-kaarten ontvangt én u ook nog eens met vier personen kunt komen dineren! Er is echter wél haast geboden aangezien de topper tegen Roda JC al aanstaande vrijdag is, maar ook omdat we slechts 25 kansen beschikbaar hebben. OP=OP.

*De aanmaakkosten voor het aanbrengen van de shirtreclame zijn voor rekening van de winnaar en bedragen éénmalig ongeveer € 450,- exclusief btw. U kunt zich aanmelden via [email protected]. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een bestaande led-animatie dan kunt u er eentje aan laten maken voor slechts € 150,- exclusief btw (te betalen aan een extern bureau). Het leuke is dat u de animatie daarna ook steeds nog weer kunt gebruiken.

** Bent u ook nu al VIP-sponsor dan ontvangt u twee extra VIP-kaarten voor beide genoemde wedstrijden en anders twee extra BCE-kaarten.