Trainers eens: verdiende winst BV Veendam

FC Emmen trainer Gerry Hamstra: ,,Ik ben heel teleurgesteld over deze nederlaag. In feite waren telkens de eerste tien minuten van elke helft bepalend voor de wedstrijd. In de eerste tien minuten van de eerste helft kreeg BV Veendam enkele grote kansen en daarna namen wij het over. Uit het niets maakten wij de 0-1 en daarna hadden we het duel redelijk onder controle. In de eerste tien minuten van de tweede helft gaven wij het echter helemaal weg. Die fase zijn we niet meer te boven gekomen hoewel we in de slotfase nog aardige mogelijkheden kregen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat BV Veendam verdiend heeft gewonnen.”

BV Veendam trainer Joop Gall: ,,In het eerste kwartier hadden wij moeten scoren en de 0-1 was vervolgens een domper. Wij hadden vooral problemen met de linkerkant van FC Emmen. In de rust heb ik de zaak een beetje opgepept door te stellen dat indien we met emotie en passie zouden beginnen gewoon zouden winnen. Die 1-1 was ook voor mij een beetje verrassend omdat ik dacht dat de bal achter was maar de 2-1 was een mooie goal. Ik moet wel zeggen dat FC Emmen in de laatste tien minuten een paar aardige kansen kreeg maar doelman Jeroen Lambers hield ons in die fase overeind.”

Morten Friis aan de haal met Angelo Cijntje in de achtervolging.

Roy Stroeve heeft de 0-1 gescoord, Jeroen Lambers is er niet blij mee.

Danny van Dijk in een dansje verwikkeld met Ruben Schaken.

De 1-1 van Mark Veldmate komt er aan.