Terug naar overzicht Terug

Tijger Team selectie tijdens laatste training bekendgemaakt


Menig kinderhartje begon wat sneller te kloppen toen FC Emmen-prof Tim Siekman begon met het opnoemen van de namen………….. “Zal ik in het Tijger Team zitten??”. 


Zondag 20 november was alweer de laatste dag voor de Dagblad van het Noorden Stadion Tijgers. “Leven als een prof”, was het motto. Zes zondagochtenden hebben ze getraind en gevoetbald dat het een lieve lust was. Dribbelen, sprinten, 1 tegen 1, opdrukken en een scherp partijspel. Zo maar even een greep uit de vele oefeningen die voorbij kwamen op de zondagochtenden. En niet te vergeten een lekker ontbijt en dito lunch! Want ook dat hoort bij het leven als een prof. Daarnaast werden er op zondag 30 oktober samen met de Brigata Fanatico échte spandoeken gemaakt waarmee tijdens FC Emmen – FC Dordrecht de spelers werden aangemoedigd. En het hielp, want FC Emmen won met 2-1.

En toen begon profspeler Tim Siekman dus de namen voor de selectie van het Tijger Team op te noemen. Tim was speciaal voor deze gelegenheid samen met collega-speler Josip Baric naar deze laatste training gekomen. Maar Tim begon natuurlijk de namen niet op te noemen voordat alle betrokkenen werden bedankt. De kinderen hebben genoten van de trainingen en de ouders zijn niet minder enthousiast. Ze gaven dus iedereen een klaterend applaus. De mensen van Supportersvereniging Rood-Wit, die elke zondag voor een lekker ontbijt en lunch hebben gezorgd, de trainers van Sporting Events, de A-junioren waarvan er elke zondag 3 als assistent-trainer hebben gefungeerd, mascotte Sibi die natuurlijk ook even aanwezig was, de jeugdscouts Bert Bosman, Gienus Meijerink en Wim van den Heuvel die de selectie voor het Tijger Team hebben samengesteld. Iedereen kreeg een groot applaus. Waarbij er eigenlijk één iemand werd vergeten, namelijk coördinator Johan Hellinga die namens Sporting Events alles in goede banen heeft geleid. Het beste paard van stal dus. Bij deze voor Johan nog even een grote pluim op zijn hoed!

En ja, na al dat applaus was dus het woord aan Tim Siekman. Kloppende hartjes en gespitste oortjes bij de deelnemertjes. Tim maakte in vlot tempo de namen bekend van de spelertjes die voor de 3 teams zijn gekozen. Een team Onder 9, een team Onder 10 en een team Onder 13. Dit omdat de leeftijden wel erg ver uiteenliepen. De organisatie gaat nu met de Jeugdopleiding van FC Emmen overleggen hoe nu één en ander te doen voor wat betreft het spelen van een wedstrijd tegen een jeugdteam van FC Emmen.

Na afloop van de laatste training werden alle deelnemers nog verrast met een leuke Goodie Bag met daarin een mini shirt van FC Emmen, een herfst-jeugdmagazine van Voetbal International en cadeautjes van o.a. McDonald’s, Deli XL en Intersport Emmen.

De 3 teams treft u onderstaand aan, waarbij het leuk is om te vermelden dat Melissa Siekman als enige meisje ook een plekje heeft weten te bemachtigen.

Copyright Jan Anninga fotografie Sleen
Copyright Jan Anninga fotografie Sleen

‘De trotse selectie van het Tijger Team, samen met de trainers, mascotte Sibi, spelers van onder 19, Tim Siekman en Josip Baric’

 

JO-9:

 1. Thijmen Gepken (8 jaar)
 2. Marijn Sanderse (8 jaar)
 3. Maik Imming (8 jaar)
 4. Viggo ten Napel (6 jaar)
 5. Siem hegeman (9 jaar)
 6. Bram Alers (8 jaar)
 7. Pim Cadee (7 jaar)
 8. Dylano Staal (7 jaar)
 9. Niek van Klinken (7 jaar)

 

JO-11:

 1. Niels Haneman (9 jaar)
 2. Tygo Zuidema (9 jaar)
 3. Melissa Siekman (9 jaar)
 4. Sencer Soy (9 jaar)
 5. Twan Kliphuis (9 jaar)
 6. Tim Melenhorst (9 jaar)
 7. Tymen van Dijk (9 jaar)
 8. Finn Buursma (9 jaar)

 

JO-13:

 1. Niek Mulder (12 jaar)
 2. Thijs vd Poll (12 jaar)
 3. Thijmen Wanders (10 jaar)
 4. Tom Katoen (10 jaar)
 5. Jarno van Dijk (10 jaar)
 6. Teun in ’t Veld (10 Jaar)
 7. Djerry Lovers (11 jaar)
 8. Sam Ridderman (11 jaar)
 9. Aaron Brouwer (11 jaar)
 10. Mike Gerth (11 jaar)
 11. Senna ten Napel (10 jaar)
 12. Daan de Jonge (10 jaar)

 

Al met al is Dagblad van het Noorden Stadion Tijgers met maar liefst 86 deelnemers een groot succes geworden en er zal zeker een vervolg komen!