Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Vitesse – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Vitesse is geopend! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 1 december om 18:30 uur in stadion GelreDome in Arnhem. Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 30 november om 16:00 uur.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

Het is vrij vervoer voor Vitesse – FC Emmen, maar openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Parkeren kost €10, maar er zijn ook gratis parkeerkaarten beschikbaar. Deze kun je afhalen bij de receptie of door een mail te sturen naar [email protected].
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het stadion in Arnhem is geopend vanaf 17:00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld in de bus of op de parkeerplaats bij het GelreDome.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar de binnenstad van Arnhem te gaan.