Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop PEC Zwolle – FC Emmen uitverkocht!


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle gaat op donderdag 21 maart om 12:30 uur van start! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 31 maart om 14:30 uur in het MAC³PARK stadion in Zwolle.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 29 maart om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

De tickets zijn in een recordtempo uitverkocht, er gaan dus 500 Emmenaren mee naar PEC Zwolle.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar PEC Zwolle – FC Emmen:

  • [UITVERKOCHT] Eigen vervoer: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie. Je kunt gratis parkeren bij het gastenvak. Let op: omwisselen vindt plaats op de Parkeerplaats Panjerd aan de A28 ter hoogte van Zuidwolde (hectometerpaal 127.7).
  • [UITVERKOCHT] Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • [UITVERKOCHT] Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen. Ook mag je niet de binnenstad van Zwolle bezoeken.

In het gastenvak kun je alleen met PIN betalen.

Het stadion in Zwolle is geopend vanaf 13:00 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag vanaf 13:15 uur omgewisseld op Parkeerplaats Panjerd aan de A28 ter hoogte van Zuidwolde (hectometerpaal 127.7).

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar, zorg dat je er snel bij bent!