Terug naar overzicht Terug

Welkom HZVV!


Welkom HZVV!

Op zaterdag 16 maart ondertekende HZVV de samenwerkingsovereenkomst met het Drents Verbond! Zij zijn daarmee de negentiende vereniging die toetreed tot het Drents Verbond. FC Emmen is zeer verheugd met de samenwerking met deze mooie club uit Hoogeveen.


“Met deze samenwerking verwachten we onze club, en met name de jeugdafdeling, op maatschappelijk, sportief en organisatorisch vlak naar een hoger niveau te kunnen brengen.  Met FC Emmen kunnen we gebruik maken van de kennis en ervaring van een BVO die op het hoogst haalbare niveau in Nederland voetbalt.

Zo geeft FC Emmen onze jeugd de mogelijkheid om tijdens de rust van een wedstrijd van FC Emmen mee te doen aan de penalty bokaal. Maar ook een oefenwedstrijd tegen FC Emmen of een clinic van een FC Emmen prominent behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen de trainers van FC Emmen onze trainers begeleiden of voorlichten en zo zijn er nog vele voordelen aan dit samenwerkingsverband.”

De overeenkomst werd onder toeziend ook van de jeugd getekend door Jos Schaart (Drents Verbond), Ben Haverkort (Directeur FC Emmen) en Henk de Jong (voorzitter HZVV).

De samenwerking werd gevierd met diverse activiteiten voorafgaand aan de wedstrijd van HZVV1 tegen SV Bedum 1.4341_PhotoGrid_1552935988192