Terug naar overzicht Terug

Ticketinfo N.E.C. – FC Emmen


Op zaterdag 21 januari om 18.45 uur spelen we uit tegen N.E.C.. Hier vind je alle informatie over de ticketverkoop!

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen N.E.C. start op donderdag 12 januari om 18.30 uur, alleen voor uitkaarthouders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 21 januari om 18.45 uur in het Goffertstadion.

Je kunt tickets alleen online kopen via www.fcemmen.nl/tickets. Tickets worden niet bij het stadion verkocht. De ticketverkoop sluit op vrijdag 20 januari om 16.00 uur, maar de verkoop is zolang de voorraad strekt.

Let op: zorg dat je een uitkaart hebt voordat je een ticket bestelt!

Er is in totaal plek voor 500 supporters van onze club.

Vervoer

Het stadion is geopend vanaf 17.45 uur. Het omwisselpunt is komen te vervallen. De mogelijkheden voor vervoer:

  • Auto: Koop je ticket voor €9 via www.fcemmen.nl/tickets. Omdat wij met minder dan 50 auto’s komen heeft N.E.C. alsnog besloten dat we in het gastenvak kunnen omwisselen. Je hoeft dus niet via een omwisselpunt. Bij het uitvak van N.E.C. is het niet mogelijk om je ticket om te wisselen, daarom moet je tussen 17.45 en 18.15 uur omwisselen bij het omwisselpunt bij het tankstation langs de A50 bij Heteren, klik hier voor de exacte locatie. Bij het gastenvak is ruimte voor 60 auto’s. Verkopen we meer dan 120 autotickets, dan krijg je bij het omwisselpunt alleen een parkeerkaart als je minimaal 3 supporters in de auto hebt. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk supporters de kans geven om met de auto naar Nijmegen te reizen.
  • Busreis met ZuidTribune: Geef je op bij ZuidTribune via [email protected], je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €35 en niet-leden €45. Kijk voor alle informatie op hun website of social media.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: Geef je op bij de Supportersvereniging, je betaalt bij hen je ticket en de busreis. Totaalprijs: leden €25 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar), niet-leden €35 (volwassenen) of €15 (t/m 12 jaar). Kijk voor alle informatie op hun website of social media.

In het hele stadion geldt een rookverbod, dus ook in het gastenvak. Je kunt in het gastenvak alleen met PIN betalen.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!