Terug naar overzicht Terug

SVV’04 succesvol in vrijwilligerswerving


SVV’04 heeft met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van Sport Drenthe zo’n 110  nieuwe vrijwilligers geworven. Dit prachtige aantal werd gerealiseerd door een persoonlijke wervingsactie.

Trots
Jos van Hees is blij verrast door de getoonde betrokkenheid van de leden. “Het verbaasde ons in positieve zin hoeveel mensen bij willen dragen aan de vereniging. Het blijkt dat men wel wil bijdragen, maar eerst gevraagd moet worden. Ik ben ontzettend trots op de inzet van onze vrijwilligerscommissie die samen met een groep vrijwilligers dit fantastische resultaat heeft bewerkstelligd!”

Passende taak
Jos van Hees geeft aan: “SVV’04 is een vereniging met ambitie. Die ambitie bracht met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig waren om de verenigingsdoelen te bereiken. We hebben geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst waren. Met een persoonlijke wervingsactie hebben wij veel van onze leden benaderd met de vraag wat zij willen bijdragen aan onze vereniging. We keken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zochten daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.”