Terug naar overzicht Terug

Sunoil Biodiesel business- en jeugdopleiding partner


Uittredend Hoofdsponsor Sunoil Biodiesel maakt een duidelijk statement en heeft zich twee seizoenen langer aan FC Emmen verbonden. En dat ook nog eens op maar liefst twee fronten! De komende twee jaar zal Sunoil niet alleen businesspartner zijn maar ook als partner van de jeugdopleiding optreden.


Directeur Wilfred Hadders; “FC Emmen is een belangrijk uithangbord voor Zuidoost Drenthe. Als FC Emmen het goed doet dan heeft dit een positief effect op de gehele regio. Je kon dat de afgelopen maanden al erg goed zien ; de omgeving begon zelfs al een beetje trots te worden op de club, met een vol stadion tijdens de halve finale bij de play-offs als voorlopig hoogtepunt. De club is goed bezig, en dan niet alleen op sportief gebied, maar zeker ook daar waar het de commercie en het maatschappelijke gezicht laten tonen betreft. Het imago is de afgelopen twee jaar 300% gekanteld en ik ben er dan ook zeer trots op dat Sunoil Biodiesel drie seizoenen hoofdsponsor heeft mogen zijn van deze mooie club en dat wij op die manier onze bijdrage hebben kunnen leveren. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en verbinden ons dan ook graag nóg eens twee seizoenen aan de club en doen dat naast het businesspartner zijn ook bewust als partner van de jeugdopleiding, want zegt het spreekwoord niet “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Algemeen directeur Wim Beekman; “Wij op onze beurt zijn er erg trots op dat Sunoil Biodiesel als zeer prominent sponsor bij FC Emmen betrokken blijft. En dan ook nog eens niet alleen als Businesspartner, maar ook nog eens als partner van de jeugdopleiding! Wij zetten de komende jaren namelijk zwaar in op de ontwikkeling van onze eigen talenten en dat kan alleen met de nodige bedrijven die zich als partner aan onze jeugdopleiding verbinden. Wij zijn dan ook erg blij met het statement van Wilfred Hadders en hopen dat veel andere bedrijven zijn voorbeeld volgen!”