Terug naar overzicht Terug

Succesvolle start FC Emmen Golf Tour.


Na de kennismakingsronde werden de flights bekend gemaakt en kon het startsein op de baan d.m.v. een shotgun worden gegeven. Met veel enthousiasme gingen de golfers, met een goed verzorgd lunchpakket de 9-holes baan op die voor velen nog onbekend was, maar zeker interessant is voor zowel startende als ervaren golfers.  Het is genieten op een baan die veel variatie biedt. Ook op onze wedstrijddag lag de Green Meet*s baan er goed bij. Om twee uur arriveerden de sponsors die zich hadden opgegeven voor de golfclinic. Op een leuke, ontspannende wijze werden de eerste beginselen van de golfsport bijgebracht  door de Engelse golfprofessional van Green Meet*s, Marin Kavanagh.  Na de pauze mochten ook de deelnemers van de clinic zich opmaken voor een heuse 3-holes golfwedstrijd. 

Rond half vijf druppelde  iedereen, met veel complimenten over de baan,  weer het Hampshire Hotel  Zuid Drenthe  binnen. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes vond de prijsuitreiking plaats. De longest drive werd gewonnen door Max van der Heide van de ING. Daar bleek  achteraf een klein misverstand over te zijn waardoor ook Erik Hesseling van Compromise ICT een prijs in ontvangst mocht nemen terwijl de neary werd opgeëist door Eric  Ambergen van Fonville. 

Bij de clinic werd het beste geslagen door het team Bianca Levelink ( Huis Expert Makelaardij ) en Richard Roelofs ( Artotech). Ook zij konden een mooi bos bloemen en een horloge in ontvangst nemen. De 3e plaats in golfwedstrijd over 18-holes was voor Richard van der Veen van Mediasign met 30 stablefort punten en  de 2e prijs werd gewonnen door Arvid Lange ( StartBox, 31 punten). Bert Luchies van CSE Administratie ging er met de hoofdprijs vandoor met een totaal van 33 stablefort punten.

Wij hopen binnenkort de andere speeldata bekend te kunnen maken. Voor het totaal klassement van de FC Emmen Tour worden er 3 van de 4 wedstrijden meegeteld. Graag tot de volgende wedstrijd van de FC Emmen Tour!