Terug naar overzicht Terug

Speelronde Bijzondere Eredivisie op zondag 13 februari bij FC Emmen!


Op zondagmiddag 13 februari ontvangt het G-voetbalteam van FC Emmen op De Oude Meerdijk FC Utrecht, Excelsior Rotterdam, NEC Nijmegen en sc Heerenveen voor een speelronde in de Bijzondere Eredivisie. Het is voor het team van trainers Gert Willems, Jan Dijkgraaf en Jelle Mars de eerste speelronde nadat de Bijzondere Eredivisie in november 2021 vanwege coronamaatregelen stil kwam te liggen.


Warm onthaal
Nadat de teams zich hebben opgewarmd op het hoofdveld van stadion De Oude Meerdijk worden de teams rond 12.30 uur één voor één aan het publiek voorgesteld. De teams worden op het veld warm onthaald door FC Emmen-mascotte SIBI, terwijl de opkomstmuziek uit de speakers knalt. Eenmaal op het veld openen Eric van Oosterhout en Gert Veenstra de Bijzondere Eredivisie speelronde bij FC Emmen. Eric van Oosterhout doet dat vanuit zijn rol als burgermeester van de gemeente Emmen en voorzitter van stichting FC Emmen Naoberschap, terwijl Gert Veenstra algemeen directeur van MHC Mobility is en met zijn bedrijf hoofdsponsor is van het FC Emmen G-voetbalteam.

Publiek is welkom, supportershome geopend
Het FC Emmen G-voetbalteam, maar ook FC Utrecht, Excelsior Rotterdam, NEC Nijmegen en SC Heerenveen, hopen op een goed gevulde De Oude Meerdijk, er is immers weer publiek welkom! De toegang is gratis. Via het uitvak is het mogelijk om het stadion binnen te komen. Het supportershome van supportersvereniging Rood-Wit is voor iedereen geopend om even warm te worden of een versnapering te bemachtigen.

Programma

TijdThuisspelende teamUitspelende team
12.45 uurFC EmmenFC Utrecht
12.45 uurExcelsior RotterdamNEC Nijmegen
13.30 uurFC UtrechtNEC Nijmegen
13.30 uurSC HeerenveenExcelsior Rotterdam
14.25 uurFC EmmenExcelsior Rotterdam
14.25 uurSC HeerenveenFC Utrecht

Nadat de laatste wedstrijden zijn gespeeld maakt elk team zich klaar voor een spannende penaltyserie.

Kortom, het belooft een ‘bijzondere’ voetbalmiddag op De Oude Meerdijk te worden. Tot zondag!?

Foto van Erik Spiekman.