Terug naar overzicht Terug

Sinterklaas en FC Emmen


Zet je FC Emmen-schoen
Op maandag 19 november en woensdag 21 november tussen 17.00 uur en 20.00 uur kunnen de jongste fans van FC Emmen hun zelfgemaakte FC Emmen-schoen gratis zetten op het kunstgras van stadion De Oude Meerdijk.


Waar haal ik mijn FC Emmen-schoen?
– Stadion De Oude Meerdijk
– Intersport Emmen
– Boud’s Inn Emmer-Compascuum
– Sport-Inn Nieuw-Amsterdam
– Rabobank Emmen

Hoe werkt het?
Kinderen die mee willen doen, kunnen hun FC Emmen-schoen gratis ophalen bij de bovenstaande ophaalpunten. Na het ophalen van de FC Emmen-schoen, kunnen de kinderen deze kleurplaten inkleuren en zetten een foto ervan op social media met #FCEmmenSchoen. Op maandag 19 november en woensdag 21 november tussen 17:00 uur en 20:00 uur mogen de kinderen hun FC Emmen-schoen gratis zetten op het kunstgras van stadion De Oude Meerdijk. Sinterklaas zal ook dit jaar naar FC Emmen komen om deze FC Emmen-schoen te vullen met een cadeautje.

Win een Meet and Greet!
Degene die de mooiste FC Emmen-schoen heeft gemaakt, wint een Meet and Greet met zijn of haar favoriete speler!

Wanneer kan je de FC Emmen-schoen weer ophalen?
Kinderen kunnen de FC Emmen-schoen weer gratis ophalen na het Sinterklaasfeest op woensdag 28 november tussen 17:00 uur en 19:00 uur.

Kom je ook naar ons Sinterklaasfeest?
Op woensdag 28 november 2018 organiseert de Kids Club The Red White Tigers speciaal voor haar jongste fans het FC Emmen Sinterklaasfeest. Wil jij ook naar het sinterklaasfeest en deelnemen aan heel veel andere leuke activiteiten gedurende het seizoen? Word dan nu lid voor slechts €10 voor het hele seizoen!

Klik hier  om lid te worden van The Red White Tigers!

Nog geen sinterklaascadeau?
Pakjesavond is niet compleet zonder FC Emmen cadeautjes. Op de webshop van FC Emmen kunnen kinderen gemakkelijk de leukste cadeaus uitzoeken en op hun verlanglijstje zetten. Op www.fcemmen.nl/webshop vind je een groot aanbod om je verlanglijstje te vullen met FC Emmen cadeautjes.

FC Emmen – Excelsior
Sinterklaas zal de thuiswedstrijd tegen Excelsior op zondag 25 november om 12:15 uur ook bezoeken, samen met zijn zwarte pieten. Vanaf 10:15 uur organiseren zijn pieten allerlei activiteiten en spelletjes op het #HIERKOMIKWEG-plein. Om 11:30 uur arriveert Sinterklaas, hij zal de kinderen toespreken. Aan het begin van de wedstrijd gaan zwarte pieten de tribune op om snoepgoed uit te delen. Koop hier je tickets voor deze wedstrijd!