FC Emmen onder 15 ruim langs Be Quick 1887

FC Emmen JO15-Be Quick 1887 JO15 5-1
FC Emmen onder 15 startte goed en kreeg ook kansjes. In de 18e minuut maakte Tyrell Strik de 1-0 voor de Emmenaren door de bal over de keeper van Be Quick te stiften. In de 25e minuut kopte Damiën Zwikker uit een mooie voorzet van Kas Lamberink de 2-0 binnen. De 3-0 kwam op naam van Tyrell Strik die in de 33e minuut voor de 3-0 ruststand zorgde. Direct na rust zette Be Quick eventjes meer druk en nadat keeper Wouter Sibon eerst nog redding bracht, werd het in de 41e minuut 3-1. De Groningers waren zelfs nog dicht bij een tweede treffer. In de 46e minuut wisselde FC Emmen trainer Ruud Jalving drie keer maal en vervolgens kreeg de thuisclub weer grip op de wedstrijd. In de 58e minuut scoorde Jeremiah Ridderbusch met een fraaie treffer de 4-1. De gasten speelden op dat moment met een man minder omdat ze bij een blessure door de wissels heen waren. Florian Zegiri kreeg in de 62e minuut de laatste goal op zijn naam. FC Emmen hield daardoor terecht de drie punten op de Oude Meerdijk.
FC Emmen JO15: Sibon; Van de Haar, Boer, Egberts, Brouwer, Zwikker, Laken, Teterissa, Strik (46. Meijer), Kuik (46. Ridderbusch), Lamberink (46. Zegiri).

strik

Tyrell Strik (rechts) op weg naar de 1–0.

zwikker

Damiën Zwikker (6) heeft zojuist FC Emmen onder 15 op 2-0 gezet.

wouter sibon

Doelman Wouter Sibon in een rustig moment.

FC Emmen JO13(2)-Excelsior ’31 JO13 1-4

FC Emmen JO11-De Weide JO12 5-3
FC Emmen kwam goed uit de startblokken en na drie minuten opende Amadou Doumbouya de score: 1-0 De Weide vocht zich terug en na negen minuten stond het gelijk: 1-1. De eerste helft was aan Emmer zijde heel slordig. Het was te onrustig aan de bal waardoor er onnodig balverlies was. Toch scoorde Amadou Doumbouya in de 14e minuut de 2-1, maar drie minuten later boog De Weide de stand weer om in de gelijkmaker: 2-2. Het werd niet de ruststand want in de 25e minuut scoorde De Weide nog de 2-3. In de rust zette trainer Willem van Loenen de boel weer op scherp. Dat had de ploeg goed gedaan en het willen vechten voor elke bal was van de koppies af te lezen. Delano van Coevorden maakte in de zevende minuut uit een mooie assist van Björn Zoetekouw de 3-3. Guus Lutjeboer zette FC Emmen in de 19e minuut op voorsprong met een knap schot in de rechter kruising. Na een half uur kopte Kyan Schoo uit een hoekschop FC Emmen naar 5-3 en daarmee waren de drie punten in de knip. De zege was zwaarbevochten, maar verdiend.