Terug naar overzicht Terug

Randy Wolters blij met overgang naar FC Emmen


Randy Wolters: ,,Het ging allemaal heel snel en ik had mij er eigenlijk al bij neergelegd dat ik gewoon bij FC Utrecht zou blijven. Bij Willem van Hanegem zat ik nog een half jaar bij de eerste selectie, maar na het ontslag van Van Hanegem kwam ik op een doodspoor terecht. Maandagavond tijdens de wedstrijd van Jong Utrecht tegen Jonge Volendam werd ik in de rust door te trainer op de hoogte gesteld dat mijn zaakwaarnemer overeenstemming had bereikt met FC Emmen en FC Utrecht en dat ook beide clubs het eens waren over een transfer naar FC Emmen. Ik hoefde alleen nog maar ja te zeggen. Nu zit ik dan hier en ik moet zeggen dat ik goed door trainer Rene Hake en de spelersgroep ben ontvangen. Nu is het zaak om mij te bewijzen, Ik zal mij daarvoor de tijd moeten gunnen en dat doet ook trainer Hake. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en of ik er tegen Go Ahead Eagles al direkt bij ben ligt natuurlijk aan de trainer”.

Randy Wolters 
De nieuwe aanwinst van FC Emmen heeft er veel zin (foto FC Emmen Media)