Terug naar overzicht Terug

Nog vraagteken achter inzetbaarheid Marnix Kolder


De basisopstelling van FC Emmen zal vrijdagavond in het thuisduel tegen Jong PSV niet veel verschillen van die in de laatste twee wedstrijden. In grote lijnen is iedereen fit alleen heeft spits Marnix Kolder wat last van zijn hamstrings. Niet zodanig echter dat zijn medewerking tegen Jong PSV uitgesloten moet worden geacht. Trainer Marcel Keizer: ,,Hamstrings is altijd lastig te beoordelen natuuurlijk maar het zou best kunnen dat hij van de partij is. De test op vrijdag zal dat moeten uitwijzen.”


Er ontbreken nog steeds vier geblesseerde spelers maar Marcel Keizer heeft goede hoop dat drie daarvan op korte termijn weer beschikbaar zijn. ,,Dan heb ik het over Boy Deul, Erixon Danso en Tim Siekman. Na de wedstrijd tegen Almere City op 2 oktober hebben we twee weken vrij in verband met de interlandwedstrijden en daarna verwacht ik ze terug. Dat geldt niet voor Johan Kulhan, dat is langere termijn werk.”

Marcel Keizer verwacht voor morgenavond een leuke wedstrijd. ,,PSV heeft natuurlijk een jong elftal met spelers die zich moeten ontwikkelen. Daarnaast hadden ze geen beker verplichtingen, alleen is het altijd afwachten met welke spelers ze voor de dag komen. We hebben pittige dagen achter de rug met twee zware wedstrijden op zware velden maar ik heb er alle vertrouwen in.”